Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στις 9.00 πμ

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα 6 συντρόφια απ'την περιφρούρηση της πορείας του DNA

Είμαστε οι 6 συλληφθέντες/είσες της πορείας αλληλεγγύης στους 14 ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA. Συμμετέχουμε στην ανοιχτή συνέλευση για το DNA και είχαμε αναλάβει την περιφρούρηση μαζί με άλλα συντρόφια. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην πορεία και η περιφρούρηση κράτησε τη θέση της με αποτέλεσμα να συλληφθούμε υπερασπιζόμενοι/ες το υπόλοιπο σώμα της πορείας. Παρά το γεγονός κάποιων τραυματισμών, είμαστε καλά και στηρίζουμε τις αποφάσεις μας.

Υγ. Το παρών είχε γραφτεί στη ΓΑΔΑ αλλά από λάθος συνενόηση δε δημοσιεύτηκε

Κάλεσμα στα δικαστήρια Ευελπίδων 5/11 Ωρα 9 Κτήριο 7

ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ - ΒΙΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85927/


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους/ις 6 συντρόφους/ισσες απ'την περιφρούρηση της πορείας του dna | 5/11 | Ευελπίδων | 9πμ | κτ.7

από Αυτόνομο Σχήμα Ηλεκτρολόγων

post image

Στηρίζουμε και καλούμε στην συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους/ις 6 συντρόφους/ισσες που συνελήφθησαν στην κεντρική πορεία ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA (26/10) συμμετέχοντας στην περιφρούρηση. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην πορεία και η περιφρούρηση κράτησε τη θέση της με αποτέλεσμα να συλληφθούν υπερασπιζόμενοι/ες το υπόλοιπο σώμα της πορείας.

Να στήσουμε αναχώματα ενάντια στην κρατική τρομοκρατία

Να ακονίσουμε την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα μας, μέχρι να γίνουν μαχαίρια στην καρδιά κάθε εξουσιαστή

Κανένας/καμία μόνος/η στα χέρια του κράτους


1 2 3 4 5

κάλεσμα Ευελπίδων

Καλούμε σε συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων την Πρασκευή 5/11 στις 9:00, κτίριο 7, ως ένδειξη αλληλεγύης στους/τις 6 συντρόφους/ισσες που συνελήφθησαν στην πορεία ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA 26/10 στο κέντρο. ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ/ΙΣΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Ασοεε

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1615128/


1 2 3 4 5

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΛΗΨΗ DNA

Η πορεία ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA που πραγματοποιήθηκε στις 26/10 χτυπήθηκε αναίτια από τους μπάτσους στο ύψος της νομικής. Τα συντρόφια της περιφρούρισης κράτησαν τη θέση τους διεκδικόντας τη θέση μας στο δρόμο και υπερασπιζόμενα το σώμα της πορείας. Αποτέλεσμα της καταστολής ήταν διάφοροι τραυματίες (μεταξύ των οποίων υπάλληλος καταστήματος που έκοψε το χέρι της από τζαμαρία που έσπασαν οι μπάτσοι) καθώς και 6 συλλήψεις. Το σώμα της πορείας κατάφερε να ανασυνταχθεί και πραγματοποίησε συγκέντρωση στο χώρο του κάτω πολυτεχνείου, ενώ ακολούθησαν περιορισμένης έντασης συγκρούσεις γύρω από την ΑΣΟΕΕ. Οι συλληφθέντες/ίσσες της πορείας αντιμετωπίζουν τις πλημελληματικού τύπου κατηγορίες: διατάρραξη κοινής ειρήνης, βια κατά δικαστικών υπαλλήλων, απόπειρα σκοπούμενης σωματικής βλάβης, οπλοκατοχή και απείθια.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 5/11 στις 10.30 στα Δικαστήρια Ευελπίδων, κτ. 7.

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΜΟΝΟΣ/Η ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ - ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Συνέλευση ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85972/


1 2 3 4 5

κάλεσμα αλληλεγγύης ευελπίδων

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια , για τους 6 συλληφθέντες/ίσσες της πορείας ενάντια στην υποχρεωτική λήψη γενετικού υλικού που πραγματοποιήθηκε στις 26/10/2021 στο κέντρο της Αθήνας. Παρασκευή 5/11 στις 10.30 στα Δικαστήρια Ευελπίδων, κτ. 7.

ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

αυτοδιαχειριζόμενο στέκι πολυτεχνείου

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85976/