Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στις 11.00

Διεθνές Αντιιμπεριαλιστικό Συνέδριο-Φεστιβάλ Τέχνης

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟ, ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΤΩΠΟ

Δεν μπορεί κανείς να είναι διεθνιστής χωρίς ταυτόχρονα να αγωνίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό!

"Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να απομακρύνουμε τον ιμπεριαλισμό από προσώπου γης και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση!"

Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Διεθνισμός σημαίνει να αγωνιζόμαστε μαζί σε ένα κοινό πνευματικό και ιδεολογικό πλαίσιο, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε ενότητα, που αποτελεί την ουσία του να είσαι δυνατός. Όπως έχει πει ο Che Guevara "δεν έχει σημασία που στον κόσμο, σημασία έχει να μπορείς να νιώθεις, στο δικό σου πρόσωπο, το χαστούκι που ρίχνεται άδικα στο πρόσωπο κάποιου άλλου".Το μονοπάτι του κοινού αγώνα είναι ο μόνος τρόπος που οι λαοί του κόσμου μπορούν να γίνουν μια δύναμη, ενάντια στους διαχωρισμούς και την πολιτική προπαγάνδα του ιμπεριαλισμού.

Ο ιμπεριαλισμός προσπαθεί να καταστείλει το ξεσηκωμό των καταπιεσμένων, οι εργαζόμενοι λαοί θα πρέπει να είναι σε θέση να παραμερίσουν τους τεχνητούς διαχωρισμούς μεταξύ τους και να καταφέρουν να αγωνιστούνε μαζί. Η μόνη διέξοδος από αυτό είναι η ενδυνάμωση του διεθνιστικού αγώνα.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

Όλα τα παιδιά του κόσμου γεννιούνται έχοντας στην πλάτη τους χρέος στις ΗΠΑ.Στη χώρα μας, στην επικράτεια της Ανατολίας, κάθε παιδί γεννιέται με χρέος δύο χιλιάδων δολαρίων.Ο ιμπεριαλισμός είναι ένας δολοφόνος, ένας εισβολέας, ένας εκμεταλλευτής. Είναι αυτός που κάνει τους ανθρώπους να ζουν μέσα στη φτώχεια, την αδικία και την πείνα.Κλέβει τα μυαλά της νεολαίας μας με τα ναρκωτικά. Μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σφαγιάστηκαν πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι σε 37 χώρες. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική η πάλη κατά του ιμπεριαλισμού.

Η τέχνη είναι ένα μέτωπο σε αυτόν τον αγώνα.

Σε αυτό το μέτωπο, ας ενωθούμε ενάντια σε όλες τις επιθέσεις του ιμπεριαλισμού, ας παράγουμε για το λαό, ας αγωνιστούμε, ας προχωρήσουμε μπροστά. Κάθε νότα μας είναι ένα κάλεσμα για Αντίσταση, προκειμένου κάθε ένα από τα τραγούδια μας να φέρει ελπίδα και ηθικό στο λαό.Προκειμένου οι λαοί του κόσμου να μην λιμοκτονούν και να μην πεινούν.Έτσι ώστε οι αγωνιστές να μη σφαγιάζονται. Έτσι ώστε ο αριθμός των φυλακών να μην είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των σχολείων. Για την επιστήμη για το λαό, για την εκπαίδευση για το λαό. Καλούμε τους αντιφασίστες και αντιιμπεριαλιστές καλλιτέχνες να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια της νίκης.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ/ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 20-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Στο αντιιμπεριαλιστικό συνέδριο μας θα συζητήσουμε τη δημιουργία του Διεθνούς Μετώπου Τέχνης.

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Νοεμβρίου 17h