τι; :

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στις 11.00

Αποστολή στο camp της Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή συναντιόμαστε στις 11:00 στον εκχ Σχολείο και αναχωρούμε για το καμπ της Αλεξάνδρειας, για διανομή ρουχισμού.

ακολουθεί το κείμενο που θα μοιραστεί.

Από την 1η Οκτώβρη που ανέλαβε τη διαχείριση των καταυλισμών το υπουργείο μετανάστευσης, έχει διακοπεί οποιαδήποτε υποστήριξη σίτισης στους αναγνωρισμένους πρόσφυγες, στους μη καταγεγραμμένους και σε όσους δέχτηκαν απορριπτική 1ου βαθμού σε όλα τα καμπς της χώρας.

Η τακτική εξόντωσης από το ελληνικό κράτος που στερεί το βασικό αγαθό επιβίωσης σε χιλιάδες ανθρώπους έρχεται ως συνέχεια των παράνομων επαναπροωθήσεων, των εξώσεων από τα διαμερίσματα και της ευρύτερης αντιμεταναστευτικής πολιτικής. Μιας πολιτικής που αναγκάζει ανθρώπους που έχουν διωχθεί από τον τόπο τους να μπαίνουν σε μια διαδικασία αναμονής, χωρίς καμία προσπάθεια ένταξης από το κράτος, ελάχιστης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, να ζούνε στο περιθώριο μακριά από τον αστικό ιστό.

Εμείς ως αυτοοργανωμένη ομάδα υποστήριξης μεταναστών και μεταναστριών δείχνουμε αλληλεγγύη και σας καλούμε σε κοινούς συλλογικούς αγώνες για μια αξιοπρεπή ζωή.

συλλογικότητα Room39

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Νοεμβρίου 12h