Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους αγωνιστές των Αγράφων

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στους αγωνιστές που δικάζονται στις 7 Δεκέμβρη στην Καρδίτσα για την λαϊκή μαχητική κινητοποίηση στο Δημαρχείο της πόλης δύο χρόνια πριν, η οποία και απέτρεψε την παράδοση δασικών τεμαχίων στα αρπακτικά του κεφαλαίου.

Χαιρετίζουμε και στεκόμαστε στο πλευρό όσων τοπικών κοινωνιών, συλλογικότητων και οργανώσεων μάχονται για να μη γίνει η δημόσια λαϊκή περιουσία νεκροταφείο αιολικών κι ο λαός έρμαιο των πολυεθνικών εταιριών που θα ελέγχουν γη ύδωρ και εργατική δύναμη.

Υψώνουμε ανειρήνευτη γροθιά και παλεύουμε για ένα Οργανωμένο Λαϊκό κίνημα που θα σταματήσει την επίθεση στην Τάξη μας και στο φυσικό κόσμο, που θα ανοίξει το δρόμο για τον παντοτινό όρκο,ν α γίνει ο Λαός Αφέντης στον τόπο του.

Τα Άγραφα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, του τιμημένου ΔΣΕ, του Αθάνατου Πρωτοκαπετάνιου Άρη και της Αθάνατης αγωνίστριας Βαγγελίτσας Κουσιάντζας, θα μείνουν απάτητα, φωτεινό σινιάλο ιστορικής κληρονομιάς για τις επόμενες γενιές.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ

Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και στα Αιολικά στα Άγραφα

πηγή : https://apotispithastifloga.wordpress.com/202…


Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 1/12 στις 18:00 στους 4 αγωνιστές που δικάζονται στις 7 Δεκεμβρίου στα δικαστήρια της Καρδίτσας για την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο τον Άυγουστο του 2019 μπλοκάροντας το ξεπούλημα δημοτικών δασικών τεμαχίων στους επενδυτές.ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ!

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καρδίτσας

πηγή : https://autodiaxirizomenostekikarditsas.espiv…