Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 21.00

Bar οικ.ενίσχυσης ιατρικών εξόδων non binary συντροφιού

Non binary συντρόφι της αντιπατριαρχικής μας συνέλευσης "Φούστα Καπέλο" ξεκινά την διαδικασία για το top surgery που έχει ανάγκη να κάνει.

Έτσι και εμείς διοργανώνουμε συλλογικά το bar αυτό, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του ατόμου για τα έξοδα της ακριβής αυτής επέμβασης, αφού θεωρείται χειρουργείο αισθητικής και δεν καλύπτεται οικονομικά με κανένα τρόπο από το ελληνικό κράτος, χωρίς βέβαια να περιμέναμε κάτι από αυτό. Αντίθετα, στεκόμαστε το ένα δίπλα στο άλλο, υλικά, πολιτικά και ψυχικά, δημιουργώντας φροντιστικά χώρους που να μας χωράνε όλα.

Στο bar θα βρείτε μπύρες, ποτά, κουτί οικονομικής ενίσχυσης και υποστήριξη για οποιοδήποτε παραβιαστικό|σεξιστικό|ομοφοβικό|τρανσφοβικό περιστατικό.

Ραφτείτε λοιπόν και ελάτε να χορέψουμε όλα μαζί το γνωστό χιτ bye bye boobies! Μπορείτε επίσης να φέρετε το ατομικό σας ποτήρι, ενάντια σε λογικές "μιας χρήσης" αναλώσιμων.

ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ, ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ, ΜΙΣΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ, ΧΟΝΔΡΟΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΚΤΕΣ.

Φούστα Καπέλο, Ανοιχτή Αντιπατριαρχική Συνέλευση