τι; : συνέλευση θεματική : οργάνωση από : Support Earth

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στις 18.00

Ανοιχτή γενική συνέλευση Support Earth

Κυριακή 5 Δεκέμβρη | 18:00-20:30 | ΕΜΠΡΟΣ

Το Support Earth καλεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση την Κυριακή 5/12 στις 18:00 στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ (Ρ. Παλαμήδη 2, Ψυρρή).

Μετά από τις διαδικτυακές συναντήσεις της προηγούμενης χρονιάς και τις διερευνητικές συναντήσεις μας μετά το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να σας καλέσουμε όλες και όλους να ξανασυναντηθούμε, να μοιραστούμε τις ιδέες μας και να συσπειρωθούμε για μια νεα κινηματική, οικολογική χρονιά.

Ήδη ετοιμάζονται 2 μερες για να παίξουμε δυο νέα παιχνίδια. Το παιχνίδι για τους Ζαπατίστας και ένα εκπαιδευτικό για την Κλιματική Αλλαγή.

Στην συνάντησή μας αυτή θέλουμε:

- Να οργανώσουμε τις επόμενες συναντήσεις της ομάδας Φυσικής Σποράς, να ετοιμάσουμε Σποροσυλλογές και να βρούμε μαζί το χρονοδιάγραμμα των δράσεων της χρονιάς που έρχεται.
- Να μοιραστούμε την εμπειρία από την τοποθέτηση του πρώτου μας συνοικιακού κομποστοποιητή γειτονιάς στα Πετράλωνα. Τί παραλείψαμε, τι πέτυχε, πώς θα τον βοηθήσουμε να λειτουργήσει, τι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε καλύτερα από δω και πέρα.
Και
- Να σκεφτούμε το επόμενό μας ''χτύπημα''. Ποια θα είναι η επόμενή μας δράση. Ποιον κόσμο θέλουμε να συσπειρώσουμε και με τι σκοπό;

Ελάτε να οργανωθούμε, να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε, να κάνουμε πράξη τα σχέδια μας.
Σας χρειαζόμαστε!

*Οι συνελεύσεις του Support EARTH θα πραγματοποιούνται Κυριακές απόγευμα, κάθε 15μέρες.

Poster: @Markos Zour

πηγή : https://www.facebook.com/events/6586604752909…