Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 19.00

Το κινητο σου ειναι μπατσος

Όσο το κράτος προσπαθεί να "καθαρίσει" τα εναπομείναντα αντιδραστικά στοιχεία με επανδρωμένους robocops δελτάδες και αύρες, ο ελευθεριακός και αναρχικός χώρος παίρνει τα μέτρα του. Με την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, τα προσωπικά μας δεδομένα μπορούν να βρεθούν στο λεπτό και εμείς συνεχίζουμε να μπαίνουμε στο indymedia από την ανώνυμη αναζήτηση του Google Chrome. Ή αντίστοιχα, κατεβαίνουμε σε πορείες σαν να πάμε βόλτα στο κέντρο.

Για την εξοικείωση του ελευθεριακού και αναρχικού χώρου με τις ασφαλείς πρακτικές της πλοήγησης στο διαδίκτυο και της κυκλοφορίας στον δρόμο, οργανώνουμε την Παρασκευή 10/12 στις 19:00, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής (είσοδος από την Μασσαλίας), μία παρουσίαση που έχει σκοπό την ενημέρωση και την συζήτηση γύρω από το θέμα της ασφάλειας.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει μπαρ για την οικονομική ενίσχυση της συνέλευσης και θα διατίθενται οι μπροσούρες "Signal Fails" (αγγλική και ελληνική μετάφραση), "London Calling: A Cellphone and Internet Security Primer" και "Ενάντια στην Λήψη DNA" με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά για τα έξοδα εκτύπωσης.

** Παραβιαστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές, τρανσφοβικές και λοιπές φοβικές συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές και θα διώχνονται. Για οποιαδήποτε βοήθεια απευθυνθείτε στα άτομα της συνέλευσης που θα βρίσκονται και πίσω από το μπαρ.

πηγή : https://fb.me/e/2KQHWkjE6
πηγή : email που λάβαμε στις 7 Δεκεμβρίου 11h