Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 20.00

Αντιμπατσικό fem live & bar

Αντιμπατσικό fem live και bar, 15/12, στις 20:00

POWERAP girlz (luba luft, lini, karoshi), sci-fi river, 0-100 σειρένε, lunar, bdazzled, LES ΒΙΑΙΕΣ

Την Τετάρτη 15/12 διοργανώνουμε αντί-μπατσικό (και λίγο χριστουγεννιάτικο) μπαρ-λαηβ με φεμ ραπ, κουηρ πανκ και dj set στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής, έναν κατειλημμένο, αυτοοργανωμένο πολιτικό χώρο, για να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να χορέψουμε, να φλερτάρουμε, να περάσουμε όμορφα. Μπορεί οι 13/12 να πέφτουν δύο μέρες πρίν, αλλά εδώ ο άγγελος έπεσε πριν 6 μήνες και ακόμα να το ξεχάσουμε.

Θα θέλαμε η διασκέδαση μας να είναι και μία αντίσταση στην αποστείρωση του κέντρου και το "καθάρισμα" των σχολών, να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στον χώρο όπου όλα τα σώματα να νιώθουν καλοδεχούμενα, όλα τα φύλα κι οι σεξουαλικότητες να χωρούν και να βολεύονται, κάθε έμφυλη ή έκφυλη έκφραση να βρίσκει τον χώρο της ή να μπορεί να τον φανταστεί. Δεν θα ανεχτούμε καμία μορφή επιθετικής συμπεριφοράς. Τρανσφοβικές, ομοφοβικές, σεξιστικές, ρατσιστικές, τοξικοφοβικές προσβολές-παρενοχλήσεις-ματσίλες-καβγάδες και λοιπά σχετικά προϊόντα του ρατσιστικού πατριαρχικού καπιταλισμού θα οδηγήσουν αδιαπραγμάτευτα σε απομάκρυνση από τον χώρο.

Αν και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να πάψουμε να χρειαζόμαστε αυτά τα disclaimers, ας προσπαθήσουμε όλα μαζί να είμαστε μια εικόνα από εκείνο το μέλλον. Γιατί εμάς μας προστατεύουν τα φίλα μας, όχι οι μπάτσοι.

*Σε περίπτωση που κάποιο άτομο σας παρενοχλήσει, σας προσβάλλει ή σας κάνει να νιώσετε άβολα μπορείτε να απευθυνθείτε στα άτομα της περιφρούρησης ή του μπαρ. **Ο χώρος του προαυλίου αλλά και του κυλικείου βρίσκεται σε ισόγειο, είναι προσβάσιμος με ράμπες, και υπάρχει ευρύχωρη, gender-neutral τουαλέτα που διαθέτει βοηθητικά στηρίγματα. Είσοδος από Μασσαλίας. ***Το μπαρ θα λειτουργήσει με προτεινόμενη συνεισφορά. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ΑΚόΝιτο.

aknoexmiki@risexeup.net

aknomiki.wordpress.com

πηγή : https://fb.me/e/1R1W09K5X
πηγή : email που λάβαμε στις 8 Δεκεμβρίου 14h