Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 στις 20.30

Δωρεαν σινεΠ - The harder they fall

Η αληθινή ιστορία του Νat Love, o οποίος μαθαίνοντας για την αποφυλάκιση του ανθρώπου που σκότωσε τους γονείς του πριν από είκοσι χρόνια, ξανασμίγει με τη συμμορία του για να πάρει εκδίκηση.
Η ταινία διαθέτει διασκεδαστικούς, έξυπνους διαλόγους με πνευματώδεις ατάκες και διακριτικό χιούμορ, ενώ παρουσιάζει και μερικές επιτυχημένες ανατροπές . Ξεχωριστοί χαρακτήρες με έντονες προσωπικότητες που ενσαρκώνονται εξαιρετικά από ένα καστ γεμάτο αστέρες.Μιλάει για τον ρατσισμό, χωρίς να έχει κλισέ και στερεότυπα .
Πρωτότυπο σ' αυτή την ταινία είναι η μουσική η οποία συνοδεύει αρμονικά κάθε πλάνο της ταινίας, στηρίζεται σε σημερινά ακούσματα και δεν έχει καμία σχέση με την ηρωική μουσική των ανοιχτών οριζόντων που είχαμε μάθει από τα αμερικανικά, ούτε με τη ρομαντική και μελαγχολική που συνηθίσαμε με τον Ένιο Μορικόνε από τα γουέστερν-σπαγγέτι.
Πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας υγείας , εχουμε δανειστικη βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη , χαριστικό παζάρι , παγκο ΒΙΟΜΕ κ.α.Συλλέγουμε πρώτες υλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα El Chef .

πηγή : https://www.facebook.com/events/3222971861360…
πηγή : email που λάβαμε στις 6 Φεβρουαρίου 00h