Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20.30

Δωρεαν ΣινεΠ - Ασύλληπτος Επαναστάτης

Αντισυμβατικό, μετά-μοντέρνο γουέστερν που μας παρουσιάζει έναν αναχρονιστικό πρωταγωνιστή που δεν θέλει να ενταχθεί στο σύγχρονο περιβάλλον. Ο Κερκ Ντάγκλας κυριαρχεί στην οθόνη ενσαρκώνοντας έναν ατίθασο χαρακτήρα, που δεν υποτάσσεται στα κοινωνικά δεσμά και όρια , μπαίνει επίτηδες στη φυλακή μόνο και μόνο για να ελευθερώσει το φίλο του . Όταν δραπετεύσει, θα βρεθεί κυνηγημένος , θα πάρει το άλογό του και φύγει προς τα βουνά και ο αρχηγός της αστυνομίας, θα τον κυνηγάει με όλα τα μέσα: αυτοκίνητα, ελικόπτερα, πεζικό.
Ο Douglas αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου "Brave Cowboy", ο Dalton Trumbo έγραψε το σενάριο, ο Jerry Goldsmith συνέθεσε τη μουσική της ταινίας και ο σκηνοθέτης David Miller υπέγραψε την καλύτερη ταινία του. Ο ίδιος ο Kirk θεωρεί το Lonely Are the Brave ως το αγαπημένο του έργο και ο γιος Michael τη θεωρεί ως την καλύτερη ταινία του πατέρα του. Ενα μικρό αριστούργημα εις μνημην .
Πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας υγείας , εχουμε δανειστικη βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη , χαριστικό παζάρι , παγκο ΒΙΟΜΕ κ.α.Συλλέγουμε πρώτες υλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα El Chef .

πηγή : https://www.facebook.com/events/6728693107991…
πηγή : email που λάβαμε στις 13 Φεβρουαρίου 04h