Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 13.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση για δίκαιη δίκη για τους 11 επαναστάτες από την Τουρκία

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣH ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Φεβρουάριος

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΗ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣH ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Φεβρουάριος

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - 13:00

πηγή : https://agonas-periodiko.blogspot.com/2022/02…


Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους 11 αγωνιστές/τριες από την Τουρκία - Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στη 1μμ, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στηρίζουμε το κάλεσμα του "Λαϊκού Μετώπου" την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στη 1μμ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, για συγκέντρωση αλληλεγγύης με τους 11 αγωνιστές/τριες από την Τουρκία που έχουν καταδικαστεί σε συνολικά 333 χρόνια φυλάκισης.

Στις 19 Μαρτίου 2020, μετά από επιχείρηση της "αντι"τρομοκρατικής σε σπίτι στα Σεπόλια και στα γραφεία της Επιτροπής αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, προσήχθησαν 26 σύντροφοι και συντρόφισσες από την Τουρκία. 11 από αυτές τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, με την κατηγορία της "τρομοκρατικής" οργάνωσης.

Ακολούθησε μια δίκη παρωδία, με αποδεικτικά στοιχεία της "τρομοκρατικής οργάνωσης" την συγκατοίκηση των κατηγορούμενων, αλλά και το ότι φώναζαν τα ίδια συνθήματα και έκαναν το σήμα της νίκης. Η δίκη αυτή κατέληξε, στις 19 Μαρτίου 2020, στην καταδίκη και των 11 κρατουμένων, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών ή οποιασδήποτε διάκρισης μεταξύ τους.

Η συνεργασία του ελληνικού και του τούρκικου κράτους σε επίπεδο "αντιτρομοκρατικής" πολιτικής και δράσης μετράει πολλές δεκαετίες και έχει σφυρηλατηθεί πάνω στις πλάτες δεκάδων αγωνιστών και αγωνιστριών, με συλλήψεις, εκδόσεις, βασανιστήρια.

Η διεθνιστική αλληλεγγύη είναι η δική μας απάντηση απέναντι στην κρατική τρομοκρατία από όποια πλευρά του Αιγαίου και αν αυτή προέρχεται. Ο αγώνας των συντρόφων/ισσων από την Τουρκία για ελευθερία είναι και δικός μας αγώνας.

Σε αυτή την δίκη οι πραγματικοί τρομοκράτες δίκασαν 11 συντρόφους και συντρόφισσες για το "θράσος" τους να μην γονατίσουν, να μην υποταχθούν αλλά απεναντίας να υψώσουν το ανάστημα τους και να αγωνιστούν απέναντι στο κράτος και το κεφάλαιο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1617040/