Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στις 21.00

Punkhurst Mutants Show το Όγδοο + Δέκατα τρίτα γενέθλια Αγρού

Μιας και μπήκε το καλοκαιράκι, είπαμε να κάνουμε τη παραδοσιακή βουτιά του θερινού μας λάηβ. Φέτος πάμε βόλτα στα δυτικά προάστια της αθήνας, μπας και νιώσουμε λίγο τον αέρα από τας εξοχάς. Έτσι, 17 και 18 Ιούνη θα διοργανώσουμε ένα διήμερο στο κατειλημμένο έδαφος του Αγρού στο πάρκο τρίτση μαζί με την συνέλευση του Αγρού. Ένα διήμερο που πέφτει στα γενέθλια του Αγρού και όπου θα μιλήσουμε για την αντιεμπορευτική τέχνη και γενικά τη ζωή μας μακριά από λογικές κατανάλωσης. Αυτά τα γενέθλια μας δίνουν τη χαρά να γιορτάσουμε για όλες μας τις καταλήψεις που μεγαλώνουν και παντού σκορπίζουν τις αντιεξουσίας το φως.

Την πρώτη μέρα θα είμαστε σε χαλαρούς ρυθμούς, με ταινιούλα, κουβεντούλα, κρύα ποτάκια, δεντράκια, πουλάκια και....σε έντυπη έκδοση τον απολογισμό μας για την κατάληψη κουλίτσα. Θα δούμε το υποτιτλισμένο στα ελινικά «The Battle of Tuntenhaus», ένα ντοκιμαντέρ για την κουήρ κατάλήψη Tuntenhaus στο Ανατολικό Βερολίνο, τον αγώνα των ατόμων που τη στελεχώσανε και την εκκένωσή της. Θα κουβεντιάσουμε και θα γνωριστούμε ενώ απολαμβάνουμε τον αέρα από φιστικιές που σκάει στις στα μούτρα μας. Εξωτικό;

Το Σάββατο στις 18/6 θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του Αγρού με μία φαντασμαγορική, αντιεμπορευματική συναυλία. Θα ακούσουμε Special Interest, Ηλεκτρώγλη, Υβρίδιο, Βλάβη, μια φεμινιστική πανκ μπάντα που ακόμα δεν έχει όνομα αλλά έχει τσαγανό και, τέλος, μπορεί να έχουμε ακόμα μία πανκ αγαπημένη μπάντα στην πίστα, ίσως και δύο. Πολλή μουσική θα έχει εκείνη η μέρα! Υποσχόμαστε ότι στο τέλος της βραδιάς θα είμαστε έτοιμα πια να υποδεχτούμε το καλοκαίρι όπως του αξίζει, παίζοντας μπουγέλο με ότι σε νερό και πάγο έχει απομείνει, ενώ ταυτόχρονα μαζεύουμε καλώδια με τον πιο λάθος τρόπο που μπορούμε.