Κυριακή 1 Μαίου 2022 στις 19.00

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός

Παρ 29 έως Κυρ. 1/5 Πρόγραμμα υπεράσπισης του ΕΜΠΡΟΣ- Δύο πολύ ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις, ελεύθερα μαθήματα, διαδήλωση το πρωί της Πρωτομαγιάς και συνέλευση το απόγευμα για την συνέχιση των δράσεων.

ΠΑΡ. 29/4 - ΩΡΑ 18.30 Ανοιχτό Μάθημα Χάθα Γιόγκα

ΩΡΑ 20.00 Ego Monster- παράσταση θεάτρου του καταπιεσμένου στην γλώσσα Φαρσί (με αγγλικούς υπότιτλους) από θίασο προσφύγων από το camp της Ριτσώνας

ΩΡΑ 21.00 Ο θίασος του «Iliana Theater», παρουσιάζει το έργο του Χάρη Γεωργιάδη "ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ", βασισμένο στη ζωή της πεζογράφου Μαργαρίτα Καραπάνου. Μια παράσταση κινηματογραφικής δομής, η οποία φωτίζει τα σκοτάδια των ανθρώπων που ζουν χωρίς την ανιδιοτελή αγάπη. Ο εγκλεισμός, τα φάρμακα, η αλληλογραφία μάνας με κόρη, η συμπαράσταση και η παραμόρφωση του εύθραυστου ψυχισμού, συντελούν σε μια θεατρική πράξη βέλος, που στοχεύει να ταρακουνήσει συνειδήσεις.

ΣΑΒ. 30/4

ΩΡΑ 15.00 Εργαστήρι Σωματικού Θεάτρου και Commedia dell' Arte με την Ντέμη Σαρακανίδα. Γιατί Σωματικό Θέατρο; Διότι το Θέατρο είναι Βίωμα. Ας ακούσουμε τί έχει να μας πει το Σώμα μας προτού μας προλάβει το μυαλό και ο λ/Λόγος. Γιατί Commedia dell' Arte; Διότι είναι έντονη, εκφραστική, εμμένει στη λεπτομέρεια και παρασύρει στη σκανδαλιά. Το Εργαστήρι είναι ΑΝΟΙΧΤΟ σε όσες και όσους έχουν αυξημένη περιέργεια για... την ίδια τη ζωή!

ΩΡΑ 20.00 Θεατρική Παράσταση: "Παραμορφώση" του Χάρη Γεωργιάδη.

ΚΥΡ. 1/5

ΩΡΑ 11 - Προπύλαια- Διαδήλωση της εργατικής Πρωτομαγιάς. Γιατί αν δεν συμμετάσχουμε μαζικά στους κοινωνικούς αγώνες της εποχής μας η ζωή μας θα γίνει αβάσταχτη, η προσωπική μας απελπισία θα γίνει αβίωτη και η κοινωνία μας θα γίνει ένας κόσμος εχθρικός για τον καθένα και τη καθεμιά μας.

ΩΡΑ 19.00

Ανοιχτή γενική συνέλευση του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ (Ρ. Παλαμήδη 2- Ψυρρή)

ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

πηγή : https://el-gr.facebook.com/embrosgr/