Τετάρτη 11 Μαίου 2022 στις 21.45

Λοκατόλα + ΜΑΣ live


…στο Εμπρός την Τετάρτη 11 Μαΐου (του καθόλου σωτήριου έτους) 2022
Δύο σχήματα με κοινή διάσταση τον αυτοσχεδιασμό όσο και την καταγραφή ηχητικών όσο και λεκτικών θραυσμάτων, δύο σχήματα όπου ο λόγος (έμμετρος και μη) παίζει κεφαλαιώδη ρόλο στην τελική διάσταση της καλλιτεχνικής τους κατάθεσης, ισάξιο με αυτόν της παραγωγή ήχων και ρυθμολογιών στα όρια του ρηξικέλευθου, ανεβαίνουν στη σκηνή του Εμπρός την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Οι λοκατόλα και οι ΜΑΣ κρίνοντας ότι έχουν πολλά κοινά σημεία στίξης. όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, κάνουν πράξη την δέσμευση που είχαν, τα μέλη των δύο συγκροτημάτων μεταξύ τους σε παρελθόντα χρόνο, να μοιραστούν τη σκηνή για ζωντανή παρουσίαση του υλικού τους.

Οι ΜΑΣ είναι ένα τρίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους (Σκεπτικισμός και Ζωώδης Πίστη το 2020 και Θύρα το 2021) και ο ήχος του κινείται στο χώρο του art rock (ή τέλος πάντων εκεί πιστεύουν οι συμμετέχοντες σε αυτό).

Οι λοκατόλα είναι μια αθηναϊκή κολεκτίβα που συλλέγει τα απομεινάρια της πόλης και τα ανακυκλώνει σε ποίηση, κλάμα και θόρυβο. Δίνει την ίδια σημασία στην κομμώτρια της γειτονιάς και το Σαίξπηρ, στην καψούρα και στην καθημερινότητα - ένα αρχαιολογικό πρότζεκτ καταγραφής ήχων και εικόνων στο αστικό τοπίο που δεν έχουν χρηστικότητα και ανταλλακτική αξία -ένα performance με λόγο, φιλμ, κιθάρες και synthesizers.
Το 2020 κυκλοφόρησαν δίσκο μονοτονία ρῷθ από την A Man out of a Man και τον Φεβρουάριο του 2022 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο Νέκυια από την Same Difference Music

*Η συναυλία ξεκινάει στις 9+45 μ.μ. ενώ η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά

*Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ/ Ρήγα Παλαμήδου 2 / Αθήνα

πηγή : https://www.facebook.com/events/1311186196035…