Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στις 19.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

(ακυρώνεται) Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

ΕΚΤΑΚΤΟ Ακύρωση της σημερινής συγκέντρωσης στο Μοναστηράκι - Συνέλευση σήμερα στις 21.00 ΦΕΠΑ

Η σημερινή συγκέντρωση για τις 7μμ στο Μοναστηράκι ακυρώνεται, μιας και το συγκεκριμένο πλαίσιο απεργίας πείνας υπό το οποίο καλέστηκε δεν υφίσταται πλέον. Τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Το αίτημα για αποφυλάκιση του συντρόφου παραμένει και θα εξακολουθούμε να το στηρίζουμε έμπρακτα, όπως και πριν. Η αναγκαιότητα του να είμαστε στο δρόμο ενάντια στην επέλαση της κρατικής καταστολής παραμένει. Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 21.00 ΦΕΠΑ.

Να ικανοποιηθεί το αίτημα του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη για την άμεση απελευθέρωσή του!

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1620209/


Το κράτος δολοφονεί τον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη - Συγκέντρωση Μοναστηράκι Παρασκευή 29/7 στις 19.00

Είναι πια ξεκάθαρο. Το κράτος μέσω των εντολοδόχων του, το συμβούλιο εφετών Λαμίας, δολοφονεί τον σύντροφο μας Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι δολοφόνοι του συμβουλίου της Λαμίας έβγαλαν αρνητική απόφαση για την αποφυλάκιση του 67 μέρες απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.Τα χέρια τους είναι βαμμένα με το αίμα των φτωχών, των καταπιεσμένων, των αγωνιστ(ρι)ών, του Γιάννη Μιχαηλίδη. Την Παρασκευή ο Γιάννης συμπληρώνει 68 μέρες απεργίας πείνας. Με την υγεία του να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διεκδικεί την δίκαιη αποφυλάκιση του. Τώρα πια κανείς και καμία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος/η μπροστά στο αργό και βασανιστικό έγκλημα που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Για αυτό καλούμε όλους και όλες την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 19.00 σε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι, για να σταθούμε ανάχωμα και να αποτρέψουμε το εν εξελίξει έγκλημα. Για να είναι νικηφόρος ο αγώνας του συντρόφου. Για να θριαμβεύσει η ζωή.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88313/


1 2 3 4

Το κράτος δολοφονεί τον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη - Συγκέντρωση Μοναστηράκι Παρασκευή 29/7 στις 19.00

Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών

πηγή : https://twitter.com/Prosfygika


1 2 3 4

Όλοι/ες στο δρόμο: Άμεση αποφυλάκιση του απεργού πείνας Γ.Μιχαηλίδη.

Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί το αδιανότητο!

Όλοι/ες στο δρόμο: Άμεση αποφυλάκιση του απεργού πείνας Γ.Μιχαηλίδη.

Άμεση αποφυλάκιση του απεργού πείνας Γ.Μιχαηλίδη. Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις σήμερα Παρασκευή 29/7 σε όλη την χώρα. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί το αδιανότητο! Διαβάστε περισσότερα εδώ κι εδω.

Αθήνα - 19:00, Μοναστηράκι
Θεσσαλονίκη - 19:00, Καμάρα
Πάτρα - 19:00, Παράρτημα
Λάρισα - 19:00, Δικαστικό Μέγαρο
Κέρκυρα - 12:00, πλ. Ανουτσιάτα
Χανιά - 18:30, πλ. Αγοράς
Λαμία - 20:00, πλ. Ελευθερίας
Ξάνθη - 19:00, πλ. Αντίκα
Βόλος - 19:00, πλ. Ελευθερίας

Αναμέτρηση

πηγή : https://anametrisi.gr/oloi-es-sto-dromo-amesi…


1 2 3 4

Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη

Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη - Παρασκευή 29/7, Μοναστηράκι στις 19:00.

Χθες το κράτος έδωσε την πιο ξεκάθαρη απάντηση σε ένα θέμα που μας αφορά όλους και όλες και έχει οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο την τελευταία περίοδο. Όσο και να φωνάζετε, όσο και να διαδηλώνετε ο Μιχαηλίδης όχι απλά δεν πρέπει να αποφυλακιστεί, αλλά ακόμα και να πεθάνει δεν μας καίγεται καρφάκι. Τα δικαστικά φερέφωνα του συμβουλίου Λαμίας, εκτελώντας εντολές, απέρριψαν χθες στην 67η μέρα απεργίας πείνας του συντρόφου το αίτημα αποφυλάκισής του, οι μπάτσοι με όρους τρομοκρατίας επισφράγισαν αυτήν την δολοφονική απόφαση στον δρόμο και επιτέθηκαν στη χθεσινή διαδήλωση, με την κυβέρνηση ΝΔ να δίνει τον παλμό.

Όλοι μαζί οι μηχανισμοί του κράτους διψούν για αίμα και στήνουν έναν εγκληματικό χορό πάνω στο σώμα του Γ. Μιχαηλίδη, παρά το γεγονός ότι με τους δικούς τους νόμους η αποφυλάκισή του είναι καθόλα νόμιμη.

Η κυβέρνηση ΝΔ πρέπει να καταλάβει ότι με έναν νεκρό αναρχικό, με έναν νεκρό απεργό πείνας δεν θα γίνει δημοφιλέστερη, ούτε θα εξαργυρώσει κάποια ψηφαλάκια, αλλά θα το βρει μπροστά της.

Στηρίζουμε, λοιπόν, σήμερα στην 68η μέρα της απεργίας πείνας του συντρόφου Γ. Μιχαηλίδη τη συγκέντρωση στις 19:00 στο Μοναστηράκι. Τη στιγμή που ο σύντροφος παίζει το τελευταίο του χαρτί, οφείλουμε κι εμείς να κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΖΩΗ

Ρουβίκωνας

πηγή : https://rouvikonas.gr/archives/5847