Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

Πρόγραμμα εβδομάδας 01/08-07/08 στο λόφο Καστέλι

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑΣ 01/08-07/08

Δευτέρα 01/08

20:00 Συνέλευση A. A. Σ. Ασπάλαθος, στο στέκι του Ασπαλάθου στον 1ο όροφο της πρυτανείας

20:00 Πολιτική συνέλευση Rosa Nera

21:00 Συνέλευση Μουσική Αμηχανία

Τρίτη 02/08

19:00 Πολιτική Συνέλευση Έμφυλες Αταξίες, στον 1ο όροφο της κατειλημμένης πρυτανείας. ( επειδη λογο καλοκαιριου καποιες φορές ακυρώνεται, οποίο επιθυμεί να ερθει να επικοινωνήσει στο email emfyexlesataksexies@protexonmail.cexom )

20:00 [Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων]
Συνέλευση για την διοργάνωση του αντιρατσιστικού Χανίων

20:30 Το Βιβλιοπωλείο της εφημερίδας δρόμου Άπατρις ανοίγει τα βιβλία του την Τρίτη 2/8 από τις 8:30, στη Σπλάντζια.

Το βιβλιοπωλείο
της εφημερίδας δρόμου Άπατρις στα Χανιά

Η εφημερίδα δρόμου Άπατρις είναι ένα πανελλαδικό εγχείρημα, το οποίο αντιλαμβανόμαστε ως μέσο διάδοσης του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού λόγου στην κοινωνία. Λειτουργεί με βάση το ομοσπονδιακό μοντέλο, με 3 συντακτικές ομάδες (Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά) και μεμονωμένα μέλη σε μερικές ακόμα πόλεις της Ελλάδας, τα οποία συνδιαμορφώνουν, οργανώνουν και στήνουν το κάθε φύλλο. Διατηρούμε μια αποκεντρωμένη οργάνωση ώστε να διασφαλίζονται τα τοπικά χαρακτηριστικά μιας δομής με πανελλαδική εμβέλεια.

Το φύλλο διανέμεται χωρίς αντίτιμο. Δεν δεχόμαστε κανενός είδους χορηγία, διαφημίσεις ή άλλου τύπου εμπορευματοποίηση του έργου μας. Το κόστος των φύλλων καλύπτεται από εκδηλώσεις των συντακτικών ομάδων, από συνεισφορές των μελών, από συλλογικότητες και ομάδες αλληλέγγυων στους οποίους διατίθεται το φύλλο για προώθηση και διανομή, από κουτιά οικονομικής ενίσχυσης του εγχειρήματος σε στέκια και καταλήψεις, καθώς και από τις εκδόσεις βιβλίων.

Για την οικονομική ενίσχυση του φύλλου, η συντακτική ομάδα Χανίων έχει επιλέξει να διατηρεί κινητό βιβλιοπωλείο σε διάφορα σημεία της πόλης. Στον πάγκο του βιβλιοπωλείου θα βρείτε έντυπο υλικό (βιβλία, μπροσούρες, εφημερίδες, περιοδικά) κυρίως από ανεξάρτητα -συνήθως κινηματικά- εκδοτικά εγχειρήματα, τα οποία δύσκολα κυκλοφορούν στα τοπικά βιβλιοπωλεία. Στα βιβλία αναγράφεται το κόστος του εκδότη, το οποίο η συντακτική ομάδα Χανίων θα καλύψει ούτως ή άλλως. Η αναγνώστρια μπορεί να ενισχύσει επιπλέον το εγχείρημα της εφημερίδας με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.

Το βιβλιοπωλείο «ανοίγει τα βιβλία του» σε τακτικά χρονικά διαστήματα σε διάφορα σημεία της πόλης. Εκτός των παραπάνω, αποτελεί για εμάς και ένα εργαλείο για την επανοικειοποίηση του δημόσιου χώρου, τον οποίο βλέπουμε να συρρικνώνεται χρόνο με τον χρόνο.

Ραντεβού στον δρόμο.
συντακτική ομάδα Χανίων | εφημερίδα δρόμου Άπατρις
Μάης 2022

Τετάρτη 03/08

20:00 - 23:00 Συνέλευση αυτοδιαχείρισης στον λόφο Καστέλι

Πέμπτη 04/08

18:00 Συνέλευση ΚΡαΧ , στον 1ο όροφο στην Πρυτανεία, δίπλα στο αντικλείδι.

19:00 Πρόβα μουσικής συλλογικότητας Yar Aman

Παρασκευή 05/08

18:00 Συνέλευση Ανοιχτή συνέλευση εγχείρημα για τη συλλογική ζωή, η στέγη των Ρόδων

21:00 Συνέλευση για την κατασκευή στούντιο/προβάδικου

22:00 Αντιεμπορευματικό Καφενείο από την Κατάληψη Ρόζα Νέρα

πηγή : https://solidaritywithrosanera.wordpress.com/…