Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

Κάμπινγκ Δικτύου 2022-Ροβιές B. Εύβοιας

Και φέτος το κάμπινγκ του Δικτύου θα γίνει στις Ροβιές. Εκτός από ένα ωραίο κάμπινγκ σε μια ωραία τοποθεσία που θα συναντηθούμε να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε, αποτέλεσε ορμητήριο στην περσινή παρέμβαση αλληλεγγύης, στους/στις πυρόπληκτους/ες της Βόρειας Εύβοιας.

Έτσι λοιπόν και φέτος… στα ίδια μέρη θα συναντηθούμε… και θα συζητήσουμε την ζοφερή κοινωνικοπολιτική κατάσταση που ζούμε στην συγκυρία ενός κρεσέντου αυταρχισμού, καταστολής, απουσίας δικαιοσύνης, αλλά και περιβαλλοντικών καταστροφών και θα μιλήσουμε για τις πρωτοβουλίες μας και την οργάνωση και ανασυγκρότηση του χώρου μας.

Βέβαια, το ετήσιο κάμπινγκ του Δικτύου, εκτός από μια μίνι συνδιάσκεψη, παραμένει μια συνάντηση φίλων και συντρόφων γόνιμη, ζωογόνα και διασκεδαστική. Οπότε όσοι και όσες πιστοί και άπιστες προσέλθετε.

Πέμπτη 25/08: προσέλευση και ενημέρωση σχετικά με Β. Εύβοια πριν το βραδυνό welcome

Παρασκευή 26/08, 8 μ.μ

Πολιτικοκοινωνική κατάσταση: Όξυνση του αυταρχισμού, της ακρίβειας και της φτωχοποίησης, συνέχιση του ρωσοουκρανικού πολέμου, πιθανότητα επίσπευσης των εκλογών, κυβέρνηση-αντιπολίτευση.

Σάββατο 27/08, 8 μ.μ

Ανασυγκρότηση του χώρου μας: Εσωτερική ζωή του Δικτύου και πρωτοβουλίες. Μαζικά κοινωνικοπολιτικά στέκια, αντικατασταλτικές πρωτοβουλίες, «επιστροφή» στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, σχέσεις με άλλες συλλογικότητες

Κυριακή 28/08, 12 μ, πρακτικές καταλήξεις προτάσεων για:

-Στέκια σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

-Επαναπροωθήσεις (Pushbacks)

-Πολιτικοί κρατούμενοι

-Μετρό στα Εξάρχεια

-Sites και social Media

-Καμπάνια για ακρίβεια

Τιμή κατά άτομο στο κάμπινγκ 7 ευρώ. Θα λειτουργήσει συλλογική κουζίνα. Τηλ επικοινωνίας: 6944277516. Κάμπινγκ Ροβιές https://campingrovies.gr/

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

πηγή : https://diktio.org/node/1575