τι; :

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 19.00

Συλλογή τροφίμων και ταμείο ενίσχυσης των απεργών στην Μαλαματίνα

Κάλεσμα για συλλογή τροφίμων και ταμείου ενίσχυσης του αγώνα των απεργών στη #Μαλαματίνα σε κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους

Το Σάββατο 24/9 πραγματοποιήθηκε η 1η ανοιχτή θεματική συνέλευση της πρωτοβουλίας "Πολλοί Δρόμοι - Κοινοί Στόχοι" πάνω στα εργασιακά ζητήματα και τις ταξικές αντιστάσεις στο σήμερα. Πραγματοποιήθηκε ένας κύκλος τοποθετήσεων, ανοίγοντας την συζήτηση γύρω από ζητήματα οργάνωσης, ανάλυσης, συλλογικοποίησης και διασύνδεσης των αγώνων αυτών.

Την ίδια στιγμή η απεργία στο εργοστάσιο στη "Μαλαματίνα" για την μαζική απόλυση εργαζομένων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης συνεχίζεται ακάθεκτα. Παράλληλα, αυξάνονται και οι ανάγκες των απεργών, καθώς εδώ και πάνω από ένα μήνα άλλοι/ες βρίσκονται απολυμένοι/ες κι άλλοι/ες σε απεργία με δεκάδες οικογένειες από πίσω.

Ως μία πρώτη δράση έμπρακτης και άμεσης στήριξης και αλληλεγγύης θα γίνεται συλλογή τροφίμων, καθώς και οικονομική ενίσχυσης του αγώνα των απεργών στο εργοστάσιο στη "Μαλαματίνα" σε διάφορους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους με στόχο να παραδοθούν μέχρι την Κυριακή 02/10.

Πιο συγκεκριμένα οι ημέρες και οι ώρες:

Κοινωνικό Κέντρο Ovradera (Επισκόπου Αμβροσίου 3): Τρίτη-Πέμπτη 19:00 με 23:00

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Respiro di Libertà (Ολυμπιάδος με Ιουλιανού, πίσω από την εκκλησία της Λαοδηγήτριας): Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 19:00 με 21:00

Πολιτικός χώρος στην Γκαρμπολά 12:
Τετάρτη 19:00 με 22:00

Πολλοί Δρόμοι - Κοινοί Στόχοι
Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων και Ατόμων