Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στις 18.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπντάλλα

Διήμερο αλληλεγγύης για την απελευθέρωση του Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ» από τον συγγραφέα του Σαΐντ Μπουαμαμά

ΠΗΓΗ: palestineresist.gr

Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση συμμετέχει στον μήνα διεθνούς αλληλεγγύης στον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά οργανώνοντας ένα διήμερο αλληλεγγύης στην Αθήνα.

Στις 24 του Οκτώβρη, ο λιβανέζος κομμουνιστής Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά θα μπει στον 39ο χρόνο κράτησης στις γαλλικές φυλακές. Κατέχει ήδη το θλιβερό προνόμιο να είναι ο παλαιότερος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη.

Μαχητής της παλαιστινιακής αντίστασης με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) και έπειτα με την αντιιμπεριαλιστική μαρξιστική οργάνωση Λιβανέζικες Επαναστατικές Ενοπλες Φράξιες (FARL), πληρώνει το τίμημα της επαναστατικής συνέπειας και της αξιοπρέπειάς του.

Τετάρτη, 19/10/2022 | 7 μμ | Νομική Σχολή
Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ
Ομιλητής ο συγγραφέας του Σαΐντ Μπουαμαμά

Ο Σαΐντ Μπουαμαμά, κοινωνιολόγος, συγγραφέας και αγωνιστής στρατευμένος επαγγελματικά και προσωπικά στους αγώνες χειραφέτησης σε όλες τις διαστάσεις τους, έρχεται στην Ελλάδα καλεσμένος της Δικτύωσης για να παρουσιάσει το βιβλίο του Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ. Το βιβλίο κυκλοφόρησε στη Γαλλία τον Φλεβάρη του 2021 και στην Ελλάδα τον Ιούνη του 2022, με την άδεια του συγγραφέα και του Εκδοτικού Premiers Μatins de Novembre, σε μια μη κερδοσκοπική έκδοση της Δικτύωσης.

Ο Σαΐντ Μπουαμαμά συγκέντρωσε σ' αυτό το βιβλίο όλο το υλικό της Υπόθεσης Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί τα πάντα για τον αγώνα του Αμπνταλλά, για την προσωπικότητα και τις ιδέες του, για την οργάνωση των τρομοδικών από το γαλλικό κράτος, για την «επεξεργασία» της γαλλικής «κοινής γνώμης» από τον Τύπο κτλ.

Η μετάφρασή του στα ελληνικά ήταν αυτονόητη υποχρέωση και έχει ως σκοπό να κυκλοφορήσει το βιβλίο όσο γίνεται πιο πλατιά στην Ελλάδα, ως ελάχιστη συνεισφορά αλληλεγγύης στον αγώνα για την απελευθέρωση του Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά.

Στην εκδήλωση θα παρέμβει ο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά με μήνυμά του από τη φυλακή της Λανμεζάν, καθώς και έλληνες πολιτικοί κρατούμενοι.

Επίσης, θα υπάρξει παρέμβαση μέσω τηλεσύνδεσης από τη συλλογικότητα Campagne Unitaire pour la Libération de Georges Abdallah.

Πέμπτη, 20/10/2022 | 6 μμ | Γαλλική Πρεσβεία
Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία
(Βασ. Σοφίας 7, απέναντι από τη Βουλή)

Η συγκέντρωση αλληλεγγύης είναι ενταγμένη στο πλαίσιο αντίστοιχων συγκεντρώσεων που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση καλεί κάθε συλλογικότητα, κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για ν' ακουστεί δυνατά και από την Ελλάδα η κραυγή:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

πηγή : https://eksegersi.gr/politiki/diimero-allileg…


1 2 3 4 5 6 7

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ GEORGES I. ABDALLAH

Ο George İbrahim Abdallah αποτελεί σάρκα από τη σάρκα της Παλαιστινιακής Αντίστασης, είναι ένας μαχητής της ελευθερίας, που στρατεύτηκε στην πάλη για την απελευθέρωση του Παλαιστινιακού λαού. Γι'αυτο και φυλακίστηκε από το γαλλικό κράτος το 1984 και τελείως εκδικητικά δεν τον αποφυλάκίζουν ακόμα και σήμερα. Το γεγονός αυτό αποτελεί προσπάθεια εξόντωσης του, ενορχηστρωμένη από τον ιμπεριαλισμό και το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Δικαιούται να αποφυλακιστεί από το 1999, αλλά δεν τον αποφυλακίζουν γιατί δηλώνει ακόμα απερίφραστα αμετανόητος αγωνιστής, στρατευμένος στο πλευρό των εκατομμυρίων ξεριζωμένων και δολοφονημένων Παλαιστινίων. Γιατί δε μετανοεί γι' αυτό και τον εκδικούνται ΗΠΑ-Γαλλία-Ισραήλ.

Ο Abdallah αποτελεί φωτεινό σηματοδότη όλων των κινημάτων ανά τον κόσμο, ένα υπόδειγμα διεθνιστή αγωνιστή που μετεμψύχωσε πλήρως με τη στάση του τη φράση μια ζωή δοσμένη στον αγώνα. Όσο κρατείται στις φυλακές θα μας θυμίζει πάντα πως δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη.

Στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος για δράσης αλληλεγγύης, καλούμε όλους και όλες σε συγκέντρωση, στην Πρεσβεία της Γαλλίας, την Πέμπτη 20/10, 18:00!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ GEORGES IBRAHIM ABDALLAH!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Αντι-ιμπεριαλιστικό Μέτωπο

πηγή : email που λάβαμε στις 19 Οκτωβρίου 13h


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κομμουνιστή επαναστάτη George Abdallah [Πέμπτη 20/10 στις 6μμ - Γαλλική Πρεσβεία]

Σε μια περίοδο δομικής κρίσης του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος, ο ιμπεριαλιστικός άξονας ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-και οι δυτικοί σύμμαχοι του - Ισραήλ, Ν. Κορέα - απειλούν με Γ' Π.Π. την ανθρωπότητα για τα συμφέροντα τους.

Ο ευρωατλαντικός ιμπεριαλισμός και η τρομοκρατική του δράση έχει θέσει στο στόχαστρο τους λαούς της Αφρικής,της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Λατινικής Αμερικής.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ένοπλα οργανωμένοι λαοί και οι πρωτοπορίες τους, έχουν καταφέρει συντριπτικά πλήγματα απέναντι του, μετατρέποντας τον σε μια χάρτινη τίγρη.

Η ένοπλη πάλη και η μαζική λαϊκή αντίσταση απέναντι στην αποικιοκρατία και στον Δυτικό Ιμπεριαλισμό γέννησε λαϊκούς ήρωες που συνεχίζουν να εμπνέουν και να διδάσκουν τα επαναστατικά - αντιφασιστικά- αντι ιμπεριαλιστικά κινήματα όπου γης.

Ο George Ibrahim Abdallah στέκει σαν τέτοιο υπόδειγμα και φάρος για τους λαούς που παλεύουν για την ανεξαρτησία τους από τον δολοφονικό δυτικό ιμπεριαλισμό από άκρη σε άκρη του πλανήτη.

Πιστός στρατιώτης της υπόθεσης του Παλαιστινιακού λαού, οργανωμένος σε επαναστατικές οργανώσεις σε Λίβανο και Παλαιστίνη, δούλεψε ακούραστα για την υπόθεση της λευτεριάς,της ανεξαρτησίας και της αυτοδιάθεσης,συγκροτώντας πολιτικούς και στρατιωτικούς όρους υλικής αντιπαράθεσης με τον Αμερικανικό-Γαλλικό Ιμπεριαλισμό και το Κράτος Τρομοκράτη του Ισραήλ.

Ο κομμουνιστής επαναστάτης George Ibrahim Abdallah είναι 38 χρόνια πολιτικός κρατούμενος, με την κράτηση του να έχει εκδικητικό χαρακτήρα από τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό.

Οφείλουμε να σταθούμε πλάι του, χέρι-χέρι με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης και να απαιτήσουμε την άμεση αποφυλάκισή του, να βάλουμε φραγμό στην εκδικητικότητα του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία, κάθε αντιφασίστα- αντι ιμπεριαλιστή- διεθνιστή σε πλατιά συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στην Γαλλική Πρεσβεία στις 18:00.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ GEORGE IBRAHIM ABDALLAH

Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΙΓΡΕΙΣ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πολιτικός-Χώρ…


1 2 3 4 5 6 7

Άμεση απελευθέρωση του κομμουνιστή-επαναστάτη Georges Ibrahim Abdallah | Όλοι/ες στη συγκέντρωση αλληλεγγύης

Ο Λιβανέζος επαναστάτης κομμουνιστής Georges Abdallah βρίσκεται φυλακισμένος επί 38 χρόνια στις φυλακές Lannemezan στη Γαλλία ενώ θα έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί εδώ και 23 χρόνια. Η εκδικητικότητα του ιμπεριαλιστικού-αποικιοκρατικού Γαλλικού κράτους απέναντι στο πρόσωπό του, με άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και του Ισραήλ, συμπυκνώνει και αποκαλύπτει για ακόμα μια φορά την ανθρωποφάγα φύση του ίδιου του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

Ο Georges Abdallah έδωσε αμέτρητες μάχες και αγώνες μέσα από τις γραμμές Παλαιστινιακών και Λιβανέζικων επαναστατικών οργανώσεων, ανάμεσα σε άλλα αφιέρωσε τη ζωή του στην υπόθεση για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και του Παλαιστινιακού λαού. Επιπλέον, υπήρξε συνιδρυτής των «Επαναστατικών Ένοπλων Φράξεων του Λιβάνου» [FARL], μιας μικρής μαρξιστικής αντιιμπεριαλιστικής ομάδας που ανέλαβε την ευθύνη για δύο πολιτικές δολοφονίες: τη δολοφονία του Αμερικανού στρατιωτικού ακολούθου Charles Ray στο Παρίσι, στις 18 Ιανουαρίου 1982, και τη δολοφονία του Ισραηλινού διπλωμάτη Yacov Barsimentov, στη Boulogne-Billancourt, στις 3 Απριλίου 1982, κατά τη διάρκεια της ισραηλινής εισβολής στο Λίβανο.

Στις 24 Οκτώβρη του 1984, ο Georges Abdallah συλλαμβάνεται στη Λυών και καταδικάζεται αρχικά σε 4 χρόνια με κατηγορίες περί κατοχής όπλων και εκρηκτικών. Ωστόσο, έπειτα από πιέσεις των ΗΠΑ και του τότε προέδρου Ρίγκαν, οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας «ανακαλύπτουν», πολύ βολικά, νέα όπλα τα οποία χρησιμοποιούνται ως κατηγορία για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δικαστηρίων με τελική ετυμηγορία την ισόβια καταδίκη του.

Η παράνομη κράτηση του επαναστάτη κομμουνιστή Georges Abdallah αποτελεί ακόμα μια περίπτωση καταπάτησης των δημοκρατικών-λαϊκών ελευθεριών, ακόμα μια περίπτωση εκδικητικής στάσης του ιμπεριαλισμού (Γαλλία, ΗΠΑ) και των τσιρακιών του (Ισραήλ) απέναντι σε επαναστάτες που στέκονται ενάντια στην αδηφάγα φύση του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος, που παλεύουν για εθνική ανεξαρτησία και σοσιαλισμό από τα διάφορα μετερίζια του αγώνα και μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε χώρας.

Οφείλουμε να σταθούμε πλάι-πλάι με όλους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, τους κομμουνιστές επαναστάτες σε όλο τον κόσμο που δεν σκύβουν το κεφάλι απέναντι στο αντιδραστικό καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό σύστημα, να βάλουμε μπροστά την αρχή του προλεταριακού διεθνισμού και να απαιτήσουμε ξανά και ξανά την άμεση απελευθέρωση του επαναστάτη κομμουνιστή Georges Abdallah.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία, κάθε αντιφασίστα- αντι ιμπεριαλιστή- διεθνιστή σε πλατιά συμμετοχή στην συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στην Γαλλική Πρεσβεία στις 18:00.

Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ

ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ OI ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ GEORGES IBRAHIM ABDALLAH

Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

πηγή : https://laikidrasi.wordpress.com/2022/10/19/ά…


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα του τοπικού συντονισμού Αθήνας- ΑΠΟ στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Λιβανέζο αγωνιστή Ζ. Αμπνταλλά την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στις 18.00 στη Γαλλική πρεσβεία

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΕΖΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΖΩΡΖ ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ
που βρίσκεται κρατούμενος για 38 χρόνια στις φυλακές του γαλλικού κράτους

Ο Ζ. Αμπνταλλά δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σε νεαρή ακόμα ηλικία, μέσα από τις γραμμές του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, και αργότερα συμμετείχε στην ίδρυση της Ένοπλης Επαναστατικής Λιβανέζικης Φράξιας. Μέχρι τη σύλληψή του πολέμησε ενάντια στο ισραηλινό κράτος και το καθεστώς κατοχής που επέβαλε σε μεγάλο μέρος των παλαιστινιακών εδαφών και στον νότιο Λίβανο. Ήδη, μετά τον πόλεμο των έξι ημερών το 1967 και τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο του 1973, το Ισραήλ είχε επεκτείνει την κυριαρχία του στην παλαιστινιακή γη, και η αυξανόμενη επεκτατικότητά του οδήγησε στην εισβολή του στον νότιο Λίβανο αρχικά και στην προέλασή του λίγα χρόνια αργότερα, το 1982, μέχρι την πρωτεύουσα Βηρυττό και τη σφαγή χιλιάδων παλαιστινίων στη Σάμπρα και τη Σατίλα.

Μέσα σε αυτή τη συγκυρία και καθώς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν χώρα ενέργειες σε βάρος αμερικανικών και ισρηλινών στόχων στο πλαίσιο διεθνοποίησης του αγώνα, ο Ζ. Αμπνταλλά θα συλληφθεί το 1984 στη Γαλλία κατηγορούμενος για κατοχή πλαστών στοιχείων ταυτότητας και θα καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκιση. Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, και κάτω από την πίεση των αμερικανικών και ισραηλινών αρχών, θα δικαστεί εκ νέου και θα καταδικαστεί σε ισόβια για την εκτέλεση ενός αμερικανού στρατιωτικού και ενός ισραηλινού πράκτορα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πολύχρονης φυλάκισής του θα κρατήσει μια συνεπή μαχητική και αγωνιστική στάση συμμετέχοντας σε απεργίες πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους κρατούμενους στα λευκά κελιά της Τουρκίας, σε Βάσκους και Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους και θα συνεχίσει να μιλά και να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από την ισραηλινή κατοχή. Παρά το γεγονός ότι από το 1999 δικαιούται την υφ' όρον αποφυλάκισή του, όλες οι αιτήσεις του απορρίπτονται από το γαλλικό κράτος που ευθυγραμμίζεται με την εκδικητική απαίτηση του κράτους των ΗΠΑ και του Ισραήλ να παραμείνει φυλακισμένος εξαιτίας της αγωνιστικής του στάσης όλα αυτά τα χρόνια. Η υπόθεση του Αμπνταλλά είναι συνδεδεμένη με τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, ο οπoίος με μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές αντιστέκεται ενάντια στον αποκλεισμό που έχει επιβληθεί στη Λωρίδα της Γάζας - από γης, αέρος και θάλασσας- με το "τείχος ασφαλείας" που κατασκέυασε το Ισραήλ και τις επιδρομές του ισραηλινού ναυτικού και αεροπορίας. Απέναντι στην επιθετικότητα του ισραηλινού κράτους που διαρκώς κλιμακώνεται με δολοφονίες, φυλακίσεις και βασανιστήρια σε βάρος των Παλαιστίνιων, με τη συνεχή επέκταση των εποικισμών μέσα στα εναπομείναντα παλαιστινιακά εδάφη και την μεταφορά της πρωτεύουσας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να μάχεται σκληρά κι επίμονα για την επιβίωση, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του με μόνους συμμάχους του τους αγωνιζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις 24 Οκτώβρη ο Ζ. Αμπνταλλά συμπληρώνει 38 χρόνια φυλακισμένος γιατί στρατεύθηκε με όλες του τις δυνάμεις στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού, γιατί στάθηκε απέναντι στην ισραηλινή κατοχή και τα εγκλήματα που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ και οι σύμμαχοί του, γιατί εξακολουθεί να μάχεται απέναντι στην εκμετάλλευση και την καταπίεση.
Βρισκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό όλων των αγωνιζόμενων σε κάθε μεριά του κόσμου, στους αγώνες των καταπιεσμένων για ελευθερία, ισότητα και αξιοπρέπεια. Και δεν θα αφήσουμε κανέναν αγωνιστή όμηρο στα χέρια του κράτους!

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

πηγή : email που λάβαμε στις 19 Οκτωβρίου 16h


1 2 3 4 5 6 7

ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 18.00, ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ο Λιβανέζος αγωνιστής της Παλαιστινιακής Αντίστασης G. I. Abdallah είναι ο μακροβιότερος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη για 38 χρόνια στις γαλλικές φυλακές, επειδή σήκωσε κεφάλι (1/2)

Image

Ταξική Αντεπίθεση

πηγή : https://twitter.com/t_antepithesi


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο, επαναστάτη κομμουνιστή, Georges I. Abdallah

Ως "Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές" στηρίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο, επαναστάτη κομμουνιστή, Georges I. Abdallah του Αντι-ιμπεριαλιστικού μετώπου και καλούμε στην συγκέντρωση της Πέμπτης 20 Οκτώβρη, στις 18:00, στην Πρεσβεία της Γαλλίας.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ GEORGES I. ABDALLAH

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88902/