Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 10.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Παρέμβαση αλληλεγγυης στα γραφεία της Turkish Airlines - Κάλεσμα στα δικαστήρια

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Παρέμβαση αλληλεγγυης με spray-τρικάκια στα γραφεία της Turkish Airlines για αλληλεγγύη στην Sibel Balaç, στον Gökhan Yıldırım και στους 11 αγωνιστές - κρατουμενους από την Τουρκία.

Παρέμβαση αλληλεγγυης με spray-τρικάκια στα γραφεία της Turkish Airlines για αλληλεγγύη

στην Sibel Balaç, στον Gökhan Yıldırım και στους 11 αγωνιστές - κρατουμενους από την Τουρκία

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια

Σήμερα Τετάρτη 5/10/2022 πραγματοποιήθηκε τις μεσημεριανές ώρες από την συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές, παρέμβαση αλληλεγγύης στα γραφεία της Turkish Airlines με spray και τρικάκια για την απεργό πείνας Sibel Balaç και τον Gökhan Yıldırım. Μετά το πέρας της παρέμβασης, 5 συντρόφισσες / σύντροφοι συνελήφθησαν και κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής στην Άνω Γλυφάδα. Οι σύντροφοι/ισσες περνάνε αύριο ανακριτή/εισαγγελέα με τις κατηγορίες της απείθειας, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της φθοράς ξένης περιουσίας.

Καλούμε αύριο Πέμπτη 6/10/2022 συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτήριο 16) και ώρα 10:00 στους/ις συλληφθέντες/ίσες.

Περισσότερα για την υπόθεση

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ Sibel Balaç , Ileri Kızılaltu

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ 5 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ/ΙΣΣΩΝ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1621000/


Κάλεσμα στα δικαστήρια για τους συλληφθέντες/ισες για την παρέμβαση στην Turkish Airlines

από Λαϊκό Μέτωπο

Καλούμε την Πέμπτη 6/10, 10:00, κτίριο 16, στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, για τους 5 συντρόφους/ισσες της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, διωκόμενους και φυγόδικους αγωνιστές, που συνελήφθησαν μετά από τη χθεσινή παρέμβαση στα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines.

Η παρέμβαση των συντρόφων και των συντροφισσών έγινε ως ένδειξη διεθνιστικής αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου στην Τουρκία, στη πολιτική κρατούμενη Sibel Balaç και στον αγωνιστή Ileri Kızılaltun. Καθώς επίσης και σε αλληλεγγύη με τους 11 συντρόφους και τις συντρόφισσες μας, Αγωνιστές/τριες από την Τουρκία, που είναι πολιτικοί κρατούμενοι /ες στις ελληνικές φυλακές, ενόψει του Εφετείο τους στις 16 Νοεμβρίου.

Η παρέμβαση αυτή των συντρόφων/συντροφισσών, δείχνει με έμπρακτο τρόπο πως παρά τον εθνικισμό που καλλιεργούν οι αστικές τάξεις και από τις 2 πλευρές των συνόρων, οι λαοί και οι αγωνιστές/τριες, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ενωμένοι θα νικήσουμε! Η διεθνιστική αλληλεγγύη το όπλο των λαών!

Άμεση απελευθέρωση των συντρόφων/ισσων που συνελήφθησαν για την παρέμβαση στην εταιρεία Turkish Airlines.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΆΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ SİBEL BALAÇ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 35 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 300 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΕΦΕΤΕΙΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η SIBEL BALAÇ, Ο GÖKHAN YILDIRIM ΚΑΙ Ο İLERİ KIZILALTUN ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

Λαϊκό Μέτωπο