τι; : δίκη θεματική : αλληλεγγύη

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους αναρχικούς Βαγγέλη Σταθόπουλο και Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Β.Σταθόπουλο

πηγή : https://twitter.com/radiofragmata


1 2 3 4

Στήριξη καλέσματος αλληλεγγύης στο εφετείο για τους αναρχικούς Δ.Χατζηβασιλειάδη & Β.Σταθόπουλο

Η αλληλεγγύη μας είναι αδιαπραγμάτευτη

Οι αναρχικοί Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης και Βαγγέλης Σταθόπουλος είναι δύο κρατούμενοι, αιχμάλωτοι στα χέρια του κράτους, από τους/τις ήδη δεκάδες αντιφρονούντες/ούσες, αγωνιστές/ριες κι αναρχικούς/ές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα κελιά της δημοκρατίας.

Ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, υπερασπιζόμενος την αποκλειστική ευθύνη για τον οπλισμό της Οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα η οποία κι έχει παύσει τη δράση της από το 2017, πρόβαλε με αυτόν τον τρόπο την προάσπιση της επαναστατικής κληρονομιάς, με σκοπό τη συνέχεια της κοινωνικής επαναστατικής αντίστασης.

Η αγωνιστική ριζοσπαστική έφοδος και τα μαχητικά υποκείμενα που την εκφράζουν, είναι σάρκα από τη σάρκα του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού-ελευθεριακού κινήματος, καθώς ο αντικρατικός-αντικαθεστωτικός αγώνας είναι ενιαίος και πολύμορφος, κι είναι αναγκαίος ο μη διαχωρισμός του (οργανικά κι έμπρακτα) στη συνάντηση των διαφορετικών οπτικών.

Μετά από απαλλοτρίωση ενός μικρού καζίνο, ο σύντροφος Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε στο πόδι, ενώ ο σύντροφος Βαγγέλης κατόπιν, έσπευσε να παράσχει την αλληλεγγύη του, φροντίζοντας το τραύμα ενός ανθρώπου που είχε ανάγκη από τη χορήγηση πρώτων βοηθειών. Στην ουσία, ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος δικάστηκε για την έμπρακτη αλληλεγγύη του, καθώς το κράτος πρωτόδικα, του ανακοίνωσε τα 19 χρόνια εκδικητικής κάθειρξης. Την ίδια στιγμή, ο αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης βρισκόταν καταζητούμενος και δικάστηκε ερήμην για την ανάληψη ευθύνης έμπρακτης αντίστασης στο καθεστώς (για τη φύλαξη του όπλου-σφραγίδα της Οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα αλλά και για την προσπάθεια ανασυγκρότησης του αντάρτικου με βάση τη στρατηγική της Οργάνωσης), με καταδίκη σε 16 χρόνια κάθειρξης.

Διαχρονικά, η εξουσία φοβάται την αξία, συνείδηση και στάση της έμπρακτης αλληλεγγύης και γι' αυτό δεν επιθυμεί φυσικά, οι άνθρωποι να είναι ενωμένοι/ες/α, παρά διαχωρισμένοι/ες/α σε χίλια δυο κομμάτια που τρώγονται μεταξύ τους. Το κράτος γνωρίζει καλά πως αυτή η συνθήκη διευκολύνει κατά πολύ το έργο του κι επιχειρεί σταθερά να διαρρηγνύει την αλληλεγγύη στην πράξη, καθώς η τελευταία συνιστά τη βάση της επαναστατικής πάλης.

Η υπόθεση των δύο συντρόφων αποτελεί αιχμή στο πλαίσιο της τρομοκρατικής επίθεσης του κράτους στο κοινωνικό κίνημα στο σύνολό του τα τελευταία χρόνια, διότι μέσα από την ποινικοποίηση της ίδιας της αλληλεγγύης, ποινικοποιούνται ξεκάθαρα τα κοινωνικά ριζώματα της αντικρατικής αντίστασης.

Ο αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, έπειτα από κοντά δυο χρόνια φυγής, έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών, μετά από απαλλοτρίωση τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος στάθηκε με συνείδηση κι ανιδιοτέλεια, έτσι όπως χρειάζεται να είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη μεταξύ των αγωνιζομένων.

Η εξουσία φοβάται την επαναστατική ορμή και γονατίζει όταν γεννιέται η επαναστατική προοπτική για έναν νέο κόσμο, ελεύθερο κι ανεξούσιο, χωρίς σκλάβους/ες κι υποκρισία. Το κράτος αρχίζει να αποσαρθρώνεται εκεί που ξεκινά έμπρακτα και συνολικά, η θέληση για την ουσιαστική αποδόμησή του.

Οι αιχμάλωτοι/ες του απελευθερωτικού πολέμου είναι η αιχμή του αγώνα κι η αλληλεγγύη μας είναι αδιαπραγμάτευτη κι απροϋπόθετη.

Την Τετάρτη 16 Νοέμβρη θα ξεκινήσουν οι απολογίες των συντρόφων μας, Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και Βαγγέλη Σταθόπουλου. Οι αιχμάλωτοι σύντροφοι συνεχίζουν τον αγώνα τους και μες στις δικαστικές αίθουσες. Η ηθική και πολιτική τους στήριξη είναι αναγκαία. Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 16 Νοέμβρη στις 09:00, στο εφετείο (Λουκάρεως), αίθουσα Δ70Β (1ος όροφος).

Κανένας/καμιά σύντροφος/ισσα στα χέρια του κράτους

Λευτεριά στους αναρχικούς Βαγγέλη Σταθόπουλο και Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Ανοιχτή Συνέλευση Ⓐναρχικών

anoiexxti_syneexleusi_anexarhikwn@exriseup.nexet

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/89166/


1 2 3 4

[16/11, 9:00, Λουκάρεως] Στήριξη του καλέσματος αλληλεγγύης στους αναρχικούς κρατούμενους Β. Σταθόπουλο και Δ. Χατζηβασιλειάδη

Την Τετάρτη 16 Νοέμβρη συνεχίζεται η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης Β.Σταθόπουλου και Δ.Χατζηβασιλειάδη. Στο πρόσωπο του αναρχικού Δ. Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξης για την ανάληψη ευθύνης οπλισμού με σκοπό την συνέχιση επαναστατικής δράσης, το κράτος εκδικείται όσους/ες ενσαρκώνουν το πρόταγμα της επαναστατικής πάλης. Την ίδια στιγμή, στο πρόσωπο του αναρχικού Β. Σταθόπουλου, ο οποίος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης για την έμπρακτη αλληλεγγύη του σε μια δίκη χωρίς στοιχεία, εφαρμόζεται η προσπάθεια ποινικοποίησής της κοινωνικής και έμπρακτης αλληλεγγύης.

Στηρίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης στους αναρχικούς Βαγγέλη Σταθόπουλο και Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη την Τετάρτη 16 Νοέμβρη στις 9.00 στο εφετείο (Λουκάρεως).

«Η αλληλεγγύη είναι μια σχέση-έννοια η οποία εμπνέει το ευρύτερο κίνημα, είναι βασική συνιστώσα για να χτιστεί ένας κόσμος ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, κοινή πρακτική των ανατρεπτικών κινημάτων παγκοσμίως. Η έμπρακτη αλληλεγγύη δεν είναι θέση, είναι στάση ζωής, είναι ζήτημα συνείδησης, γίνεται βίωμα στη ζωή μας.» Β. Σταθόπουλος

«Το σημαντικότερο διακύβευμα της δίκης [...] είναι η αποφυλάκιση του συντρόφου Βαγγέλη Σταθόπουλου, στο πρόσωπο του οποίου χτυπιέται βάναυσα η κοινωνική αλληλεγγύη στη μεθόριο της επαναστατικής πάλης. Εγώ υπερασπιζόμενος την επαναστατική πάλη, το αντάρτικο και την πλατυά ένοπλη κοινωνική αντίσταση έχω τεθεί προ καιρού στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, ελευθερίας και ισότητας.» Δ. Χατζηβασιλειάδης

Χρονικό της υπόθεσης

Τον Οκτώβρη του 2019, πραγματοποιείται ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Χολαργό, κατά την οποία τραυματίζεται ο αναρχικός Δ. Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος και παραμένει σε καθεστώς φυγοδικίας μέχρι και τις 9 Αυγούστου 2021, που συλλαμβάνεται στην Θεσσαλονίκη μετά από ένοπλη απαλλοτρίωση τράπεζας. Στις 8 Νοεμβρίου 2019, η αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί εισβολές - έρευνες σε πλήθος σπιτιών, προσάγει δεκάδες άτομα και συλλαμβάνει τρία, μεταξύ των οποίων και τον αναρχικό Β. Σταθόπουλο. Ο Β.Σ. και ο Δ. Χ. θα καταδικαστούν πρωτόδικα σε 19 και 16 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα, για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, ένοπλη ληστεία και διακεκριμένη οπλοκατοχή στο πλαίσιο του 187Α, με τον Δ. Χ. να δικάζεται ερήμην καθώς τότε παρέμενε φυγόδικος. Η χρήση του 187Α αφορά την οργάνωση "Επαναστατική Αυτοάμυνα", οπλισμός της οποίας βρέθηκε στο σπίτι του τρίτου ατόμου που συνελήφθη. O Δ.Χ., που έχει αναλάβει την ευθύνη της ληστείας στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, έχει δηλώσει πως η συγκεκριμένη οργάνωση είναι ανενεργή και ότι ο ίδιος είχε αναλάβει να διαφυλάξει την «πολιτική κληρονομιά» της οργάνωσης (δηλαδή να φυλάξει τον οπλισμό της). Έχει ξεκαθαρίσει επίσης πως ο Β.Σ. δεν συμμετείχε ούτε στην ληστεία, ούτε στην οργάνωση. Ο Β.Σ. έχει αρνηθεί την εμπλοκή του τόσο στην ληστεία, όσο και στην οργάνωση, από την πρώτη στιγμή και έχει παραδεχτεί ότι στα πλαίσια συντροφικής αλληλεγγύης, παρείχε ιατρική βοήθεια στην τραυματισμένο Δ.Χ.

Αλληλεγγύη στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

Αλληλεγγύη στον αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1621787/


1 2 3 4

Κάλεσμα αλληλεγγύης στο εφετείο για τις απολογίες/πολιτικές τοποθετήσεις των αναρχικών Δ.Χατζηβασιλειάδη & Β.Σταθόπουλου

Την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στο πλαίσιο της 11ης συνεδρίασης του εφετείου των αναρχικών Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη & Βαγγέλη Σταθόπουλου που κατηγορούνται για συμμετοχή στην Οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα και καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε 16 & 19 χρόνια αντίστοιχα, ξεκινούν οι απολογίες/πολιτικές τοποθετήσεις των συντρόφων. Πρόκειται για την κυρίως στιγμή πολιτικού λόγου των συντρόφων, στο πλαίσιο ενός ακόμη αντεπαναστατικού δικαστηρίου που εφαρμόζει το κυρίως νομικό εργαλείο του τρομο-κράτους, δηλαδή το 187Α, στην εκδίκαση κι αυτής της υπόθεσης, όπως και σε όσες σχετίζονται με την επαναστατική δράση. Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους/τις 11 αγωνιστ(ρι)ες απεργούς πείνας από την Τουρκία, την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στις 9.00, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους αναρχικούς Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη & Βαγγέλη Σταθόπουλο, την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στις 9.00, στο εφετείο (Λουκάρεως), αίθουσα Δ70Β (1ος όροφος). Για την αλληλεγγύη& την επανάσταση!

Το δίκιο θα κριθεί στους δρόμους της επανάστασης

Την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στο πλαίσιο της 11ης συνεδρίασης του εφετείου των αναρχικών Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και Βαγγέλη Σταθόπουλου που κατηγορούνται για συμμετοχή στην Οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα και καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε 16 και 19 χρόνια αντίστοιχα, ξεκινούν οι απολογίες/πολιτικές τοποθετήσεις των συντρόφων. Πρόκειται για την κυρίως στιγμή πολιτικού λόγου των συντρόφων, στο πλαίσιο ενός ακόμη αντεπαναστατικού δικαστηρίου που εφαρμόζει το κυρίως νομικό εργαλείο του τρομο-κράτους, δηλαδή το 187Α, στην εκδίκαση κι αυτής της υπόθεσης, όπως και σε όσες σχετίζονται με την επαναστατική δράση.

Με δεδομένη την επαναλαμβανόμενη πίεση από την πλευρά της «εκκλησίας των δικαστών» για την αποσιώπηση του πολιτικού-επαναστατικού λόγου εντός των δικαστικών αιθουσών -που απλώς συνεχίζουν τη συνοριακή γραμμή των φυλακών-, καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική η έκφραση και στήριξη του λόγου της επαναστατικής πάλης εντός του πεδίου του εχθρού και της έδρας των δικαιϊκών μεθόδων της αστικής τάξης.

Οι κρατικοί μηχανισμοί βίας συμπληρώνονται κι αλληλοσυνδέονται αγαστά, από τους μπάτσους και τους ανακριτές, μέχρι τους εισαγγελείς και τους δικαστές, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό, τη συντήρηση του υπονόμου της αστικής-κρατικής δικαιοσύνης που περιφρουρεί το κυρίαρχο καθεστώς σήψης κι εκμετάλλευσης. Απαραίτητη προϋπόθεση στο πλαίσιο του προηγούμενου πλέγματος εξουσίας, είναι βέβαια η συμπαράταξη της δικαστικής εξουσίας με τα κόμματα και τους ολιγάρχες της κεφαλαιοκρατίας, η οποία ενσαρκώνεται με σαφήνεια στην αντεπαναστατική ποινική πολιτική απέναντι στα δηλωμένα υποκείμενα του αντάρτικου, ιδίως μέσα από τη εφαρμογή του 187Α που επιδιώκει την ηθική, ιδεολογική και δικαιϊκή υπονόμευση του επαναστατικού λόγου και δράσης.

Σ' όλη τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό, ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη συμμετοχή στην επαναστατική πάλη μέσα από την πολιτική διεργασία της Επαναστατικής Αυτοάμυνας (ανάληψη της ευθύνης οπλισμού με σκοπό τη συνέχιση της επαναστατικής δράσης), δηλώνει αδιάλειπτα την πολιτική του αντίσταση απέναντι στην αποβολή του αντάρτικου λόγου από τη δικαστική διαδικασία. Ο σύντροφος πολεμά εντός του δικαστηρίου, την αντεπαναστατική αστική δικαιϊκή ρητορική, με επιχειρήματα που στη βάση των υποκριτικών και πολιτικά σκοπούμενων αντιφάσεων του δικού τους νόμου, επιχειρούν την αποδόμησή του. Δεν μπορεί ο επαναστατικός διαλεκτικός λόγος να αφήσει διαφυγή στο νομικό οπλοστάσιο της αστικής τάξης, κι υπό το πρίσμα αυτό, ο σύντροφος επιχειρεί να εκδιπλωθεί ένας κοινωνικός διάλογος στο πλαίσιο του ταξικού και πολιτικού δικαίου.

Εντός της κλιμάκωσης της ολομέτωπης επίθεσης στην κοινωνία από κράτος και κεφάλαιο κατά τα τελευταία χρόνια, η τρομοκρατική δράση των κομματικών ενορχηστρωτών της εξαθλίωσης και των ενόπλων δολοφόνων φρουρών τους που τους προστατεύουν, κι οι μπίζνες των ολιγαρχών του κεφαλαίου με τους παγκόσμιους σχηματισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, του ΠΟΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και των G20, που εξοντώνουν σταθερά στις δεκαετίες, με ματωμένες σταυροφορίες όλο τον πλανήτη ενάντια στον «αόρατο εχθρό δίχως σύνορα», δεν αφήνει πλέον άλλη λύση εκτός από τη διϊστορικά μόνη υπάρχουσα, την αντίσταση και σύγκρουση με κάθε μέσο με το υπάρχον, για την κοινωνική απελευθέρωση.

Το πρόταγμα της οργάνωσης στον ένοπλο αγώνα ενυπάρχει στο εδώ και το τώρα, με σκοπό την ενδυνάμωση της κοινωνικής εξέγερσης και την οικοδόμηση της επαναστατικής προοπτικής εντός της. Μόνο μέσα από το κοινωνικό πλάτιασμα της ένοπλης πάλης και τη διεύρυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης σε αυτή, καθώς συνιστά αναγκαίο υπόβαθρο της πρώτης, μπορεί να καταστεί δυνατή η συνοργάνωση επαναστατικών αναχωμάτων σε όλα τα κοινωνικά πεδία, έξω από κάθε λογής (εθνικά, γεωγραφικά ή ταξικά) σύνορα. Και στην τρέχουσα συγκυρία πεδίων διακρατικών πολέμων και σφαγών, στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστ(ρι)ών κι επαναπροωθήσεων, βασανιστηρίων και βιασμών, αιχμαλωσιών και δολοφονιών, η επαναστατική πάλη δίχως σύνορα, συναντά το αντιμιλιταριστικό καθήκον του αγώνα ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό. Η σύγκρουση με τους μιλιταριστικούς μηχανισμούς μέσα από την ταξική πάλη, με σκοπό την αποδόμηση της κρατιστικής πολιτικής διεξαγωγής διακρατικών πολέμων δια μέσου εθνικών στρατών, εκτείνει την αλληλεγγύη μας όπου τα κράτη κι οι στρατοί σκοτώνουν ανά τη γη.

Στο πνεύμα της διεθνιστικής επαναστατικής αλληλεγγύης, θεωρούμε σημαντική τη στήριξη του εφετείου των 11 πολιτικών κρατουμένων από την Τουρκία, Ali Ercan Gökoğlu, Burak Agarmış, Hasan Kaya, Sinan Çam, Şadi Naci Özpolat, Halil Demir, Anıl Sayar, Harika Kızılkaya, Hazal Seçer, Sinan Oktay Özen και İsmail Zat, οι οποίοι/ες βρίσκονται έγκλειστοι/ες στις ελληνικές φυλακές από τις 19 Μάρτη του 2020 και βρίσκονται σε απεργία πείνας επ' αόριστον από τις 7 Οκτώβρη. Η έναρξη του εφετείου των 11 τούρκων αγωνιστ(ρι)ών συμπίπτει με την ημέρα απολογιών των αναρχικών Βαγγέλη Σταθόπουλου και Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη στο εφετείο, την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Η υπόθεση των τούρκων αγωνιστ(ρι)ών έχει αναφερθεί πολλάκις στο δικαστήριο των συντρόφων Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και Βαγγέλη Σταθόπουλου, και καθώς η επανάσταση άρα κι η αλληλεγγύη μας μπορούν να είναι μόνο παγκόσμιες, δίδουμε έμφαση στην αλληλέγγυα στήριξη του εφετείου των τούρκων αγωνιστ(ρι)ών. Η ασύνορη αλληλεγγύη είναι το κυρίως όπλο μας.

Στο πλαίσιο του ιδίου πολιτικού στρατοδικείου, ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος, υπερασπιζόμενος την αξία ως συνείδηση και στάση ζωής της έμπρακτης αλληλεγγύης, ασκεί έμπρακτη κριτική κι αντίσταση ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό και τον ολοκληρωτισμό της εξουσίας. Με πρωτοφανή εκδικητικότητα, η κοινοβουλευτική και δικαστική τυραννία, ποινικοποιούν την αλληλεγγύη στη μεθόριο της επαναστατικής πάλης για τη βοήθεια που παρείχε ο σύντροφος σε φυγά τραυματισμένο αγωνιστή, με σκοπό την κοινωνική απομόνωση του αντάρτικου αγώνα. Για να επιτεθεί στο αντάρτικο, το κράτος επιλέγει να επιτεθεί και στην κοινωνική αλληλεγγύη στην πράξη (που συνιστά το υπόστρωμα κάθε απελευθερωτικού αντικαθεστωτικού αγώνα), με το ίδιο μένος με το οποίο πλήττει τους (δηλωμένους) ένοπλους αντάρτες.

Η στήριξη όσων με τίμημα ενσαρκώνουν εμπράκτως την αλληλεγγύη, είναι αυτονόητη για όλους/ες μας. Η στήριξη όσων υπερασπίζονται εμπράκτως την επανασταστική οργάνωση κι αντίσταση των καταπιεσμένων, είναι αυτονόητη για όλους/ες μας. Η επαναστατική πάλη κι όσοι/ες σηκώνουν την ευθύνη της, ζωντανεύουν την ιστορία στο εδώ και το τώρα, για μια κοινωνία πραγματικά απελεύθερη.

Επειδή οι αντάρτες είναι παντού και πουθενά[1]

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 11 ΑΓΩΝΙΣΤ(ΡΙ)ΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 20/10 ALFREDO COSPITO & ΣΤΗΝ/ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ANNA BENIAMINO, JUAN SORROCHE FERNANDEZ & IVAN ALOCCO ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους/τις 11 αγωνιστ(ρι)ες κι απεργούς πείνας από την Τουρκία, την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στις 9.00, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους αναρχικούς Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και Βαγγέλη Σταθόπουλο, την Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στις 9.00, στο εφετείο (Λουκάρεως), αίθουσα Δ70Β (1ος όροφος)

Η ΑΣΥΝΟΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΜΟΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΡΒΟΡΟ & ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Πρωτοβουλία αλληλέγγυων

[1] Canfeda Tolhildan, αντάρτισσα των YJA-Star, 10 Ιούλη 2020

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1621786/