Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 20.00

Το Νέο-Μέτα-Καμπαρέ πάει Πολυτεχνείο

διοργάνωση : περισσότερα προσεχώς

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Νοεμβρίου 13h


Σας λείψαμε; Όχι και πολύ ελπίζουμε από την προηγούμενη μουσική μαρμελάδα. Ε, ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε αυτή τη φορά σε ένα νεο-μετα-καμπαρέ που γυρνάει πανεπιστήμιο. Και που; Στο Πολυτεχνείο σε μια winter is coming παράσταση με πολλές εκπλήξεις.

Γιατί όμως στο πανεπιστήμιο;

Γιατί για μας αποτελεί έναν ανοιχτό δημόσιο χώρο -και έτσι θέλουμε να παραμείνει- στον οποίο πέρα από τα μαθήματα και τις διαλέξεις έχουμε την ελευθερία- να παρεμβαίνουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, διοργανώνοντας εκδηλώσεις, συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικά δρώμενα και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε για να ζωντανέψουμε αυτά τα κτίρια.

Γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περίπου έχουμε δει όλη την χρωματική παλέτα των δυνάμεων καταστολής να παρελαύνει από τον προαύλιο χώρο μέχρι και αίθουσες τον πανεπιστημιακών κτιρίων και να κάνει ανεξέλεγκτα την "δουλειά" της. Το μόνο φρένο σε αυτό είναι οι αγώνες φοιτητ_ν, εργαζόμενων στο πανεπιστήμιο και αλληλέγγυων όπου προσπαθούν να αντισταθούν ενάντια στον κρατικό παραλογισμό της τάξης και της ασφάλειας και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, εργασίας, ελευθερία της γνώσης και της έρευνας, καλύτερες υποδομές.

Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι πάντα πρόκληση να στήνεις μια παράσταση σε ένα καινούριο χώρο, με νέα και παλιά νούμερα.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να περάσουμε όμορφα. Ντυθείτε ζεστά και φέρτε και κανένα μαξιλαράκι για να είστε άνετα..!

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Νοεμβρίου 13h