Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 20.00

Μπαρ οικονομικης ενισχυσης για δικαστικα εξοδα συλληφθεντων

ΜΠΑΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ 79 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ.

🗓️ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12, ΣΤΙΣ 20:00

📍ΚΙΟΣΚΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ (Λ. Αλεξάνδρας & Κουζή)

Το κείμενο των συλληφθέντων:

"Ειμαστε καλα και στελνουμε σινιαλο αλληλεγγυης στους εκτος των τειχων, με το προταγμα να στηριχθει εμπρακτα η κοινοτητα των κατειλημμενων προσφυγικων.

Κυβερνηση και κρατος επανεφεραν τα σχεδια επιθεσης στις καταληψεις στο δημοσιο διαλογο και πρακτικα. Από τη δικη μας πλευρα, σχεδον εκατο ατομα, διαμενοντα και μη, αλληλεγγυοι/ες/α γνωστοι και αγνωστες, επιλεξαμε να σταθουμε απεναντι στην εισβολη υπερασπιζομενοι/ες/α τα σπιτια του αγωνα.

Παρολη την πρωινη επιθεση και την περικυκλωση της γειτονιας για ωρες, συνεχισαμε να συγκεντρωνομαστε παρα τη μειονεκτικη θεση που βρισκομασταν και κοντρα στο φοβο και την παραιτηση. Σταθηκαμε με αξιοπρεπεια κανοντας τη δουλεια της καταστολης οσο πιο δυσκολη γινοταν. Αναγκαστηκαν να χρησιμοποιησουν ΜΑΤ, Δέλτα, ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ, απεναντι σε ανθρωπους, που δεν εχουν να χασουν τιποτα αλλο περα από τις αλυσιδες τους.

Εχοντας την ευθυνη της πολιτικης μας συνειδησης υπερασπιζομαστε τα εδαφη του αγωνα μεσα στη μητροπολη και παντου. Γι' αυτο και επιλεξαμε τη μαχητικη υπερασπιση της γειτονιας των προσφυγικων.

Ειναι σαφης η επιλογη του κρατους να χτυπα τις φτωχες και τους ταξικα καταπιεσμενους, οπως εγινε χθες με την Ιωαννα Κολοβου, που για 15.000 ευρω της εσπασαν την πορτα και εισεβαλαν στο σπιτι της για να επιβαλουν τη βιαιη εξωση της.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

10 100 1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ"

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Δεκεμβρίου 16h