Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00

Διπλή horror προβολή

Πρόγραμμα Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Καρδίτσας

(Τ.Ε.Ι.Δασοπονίας Μαυρομιχάλη & Πασιαλή ).

-Τετάρτη 21/12 πολιτικό καφενείο στις 17:00.

-Σάββατο 24/12 διπλή horror προβολή από τη fina film στις 18:00.

-Δευτέρα 26/12 Διαχειριστική συνέλευση στις 19:00.

*Στο χώρο λειτουργεί κινηματικό βιβλιοπωλείο ,δανειστική βιβλιοθήκη η οποία φιλοξενεί πολιτικά και μη βιβλία, αλλά και έντυπα, μπροσούρες και εφημερίδες κινηματικών εκδόσεων.

email:autoexdiaxirizexomenosteexkikarditexsas@espiexv.net.

πηγή : https://www.facebook.com/aytodiaxeirizomenost…


Το Σάββατο 24/12 μια BACK-TO-BACK HORROR ΠΡΟΒΟΛΗ από τη FINA FILM στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καρδίτσας με δύο άμεσα σχετιζόμενες σύγχρονες horror ταινίες (''X'' στις 18:00 και ''Pearl'' στις 20:30) της Α24 που έχουν κλέψει την προσοχή. Στο χώρο θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα συντρόφων από κινηματικές δράσεις.

''X'' (ξεκινάει στις 18:00).

"Το 1979, μια παρέα νεαρών φτάνει σε μια απομονωμένη αγροικία του Τέξας για να γυρίσει μια ταινία πορνό. Όταν όμως οι ηλικιωμένοι οικοδεσπότες της ανακαλύπτουν τα σχέδια των επισκεπτών τους, ξεκινά μια σειρά από θανάσιμες εκπλήξεις."

''Pearl'' (ξεκινάει στις 20:30).

"Παγιδευμένη στο απομονωμένο αγρόκτημα της οικογένειάς της, η Περλ πρέπει να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της κάτω από το βλέμμα της σκληρής και αυταρχικής επιτήρησης της θρησκόληπτης μητέρας της. Λαχταρώντας μια λαμπερή ζωή όπως την έχει δει στις ταινίες, οι φιλοδοξίες, οι πειρασμοί, και οι καταπιέσεις της Περλ συγκρούονται."

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και λοιπές εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στον χώρο μας.

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας (ΤΕΙ Δασοπονίας).

Οδός: Μαυρομιχάλη & Πασιαλή, 43100 Καρδίτσα .

πηγή : email που λάβαμε στις 21 Δεκεμβρίου 23h