Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στις 18.00

Κουβέντα οργάνωσης αντιφασιστικής διεθνιστικής συγκέντρωσης

Κάλεσμα σε ανοιχτή κουβέντα για την οργάνωση αντιφασιστικής - αντι ιμπεριαλιστικής - αντιπολεμικής - διεθνιστικής συγκέντρωσης/διαδήλωσης την ημέρα των Ιμίων Δευτέρα 16/01 18:00 ΑΣΟΕΕ

Κάλεσμα σε ανοιχτή κουβέντα για την οργάνωση αντιφασιστικής - αντι ιμπεριαλιστικής - αντιπολεμικής - διεθνιστικής συγκέντρωσης/διαδήλωσης την ημέρα των Ιμίων

Δευτέρα 16/01 18:00 ΑΣΟΕΕ

Ο ευρωνατοϊκός ιμπεριαλισμός ρίχνει λάδι στην ένταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού την στιγμή που οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά δικαιούνται να ζήσουν με ειρήνη, ευημερία και αλληλεγγύη.

Η ένταση της ταξικής εκμετάλλευσης και της λεηλασίας της εργατικής τάξης,του λαού και της νεολαίας της Ελλάδας γιγαντώνεται.

Οι αστοί επιστρατεύουν την κρατική τρομοκρατία και προετοιμάζουν την ανασυγκρότηση της φασιστικής-νεοναζιστικής-παρακρατικής τρομοκρατίας για να επιτεθεί απέναντι στον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό και την νεολαία.

Εν όψει εκλογών η επέτειος των Ιμίων αποκτάει χαρακτήρα στρατηγικής σημασίας για την ανασυγκρότηση της κεντρικής πολιτικής παρέμβασης των νεοναζί-φασιστικών και παρακρατικών οργανώσεων.

Δεν επαναπαυόμαστε. Οργανωνόμαστε σε μαχητική-μετωπική-δυναμική αντιφασιστική κατεύθυνση για να τσακίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα φασιστικής-παρακρατικής παλινόρθωσης σε κεντρικό επίπεδο.

Καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση για την διοργάνωση αντιφασιστικής-αντι ιμπεριαλιστικής-αντιπολεμικής-διεθνιστικής συγκέντρωσης-διαδήλωσης την ημέρα των Ιμίων πολιτικές οργανώσεις, αντιφασιστικές συλλογικότητες, κομμουνιστικές οργανώσεις και αναρχικές ομάδες, εργατικά σωματεία, αντι ιμπεριαλιστικές συλλογικότητες, στέκια, δομές, καταλήψεις και αντιφασίστες- αντιφασίστριες την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ

Κομμουνιστές-Κομμουνίστριες, Αναρχικοί-Αναρχικές, Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1623099/