Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στις 13.00

(αλλαγή ώρας) Γενική συνέλευση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

Καλούμε στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 11.00 - Νέα ώρα διεξαγωγής της ΓΣ του σωματείου

Λαϊκός Ξεσηκωμός: Δεν ήταν δυστύχημα ήταν διαρκές και προδιαγεγραμμένο έγκλημα

Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών καλεί τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή αύριο Κυριακή 5 Μάρτη, στις 11.00 π.μ. στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι σιδηροδρομικοί στην πλατεία Συντάγματος, καθώς προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μάρτη.

Λόγω του συλλαλητηρίου η ώρα έναρξης της ΓΣ του Σωματείου αύριο Κυριακή 5/3 μετατίθεται για τις 13:00 στον ίδιο χώρο (Πάντειο Πανεπιστήμιο, αίθ. 108, «γυάλινο» κτ.) και θα διαρκέσει από 13.00 έως 15.30.

Πατήστε εδώ για να δείτε στο χάρτη την τοποθεσία.

Το συλλαλητήριο έχει παλλαϊκό χαρακτήρα καθώς συμμετέχουν φοιτητές, μαθητές, εργατικά συνδικάτα και άλλοι φορείς.

Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τη μετωπική σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών που άφησε πίσω της εκατόμβες νεκρών, δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από υποσχέσεις για την αναζήτηση των αιτιών.

Αυτές βρίσκονται στην πολιτική «απελευθέρωσης» των μεταφορών της ΕΕ που υπηρέτησαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.

Οι εργαζόμενοι της χώρας μέσα από τα συνδικάτα μας μπορούμε και θα παρέμβουμε αποφασιστικά ώστε όχι μόνο να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες στην αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της, αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή τον αγώνα για να μην υπάρχουν θύματα της τάξης μας στον 21ο αιώνα για τα κέρδη μιας χούφτας ομίλων -παράσιτων, που αδιαφορούν για τη ζωή και την ευημερία του λαού.

Παλεύουμε για ασφαλείς, δημόσιες και φτηνές σιδηροδρομικές μεταφορές, ενάντια στην πολιτική της «απελευθέρωσης» της ΕΕ που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή κόστος.

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών

πηγή : https://somt.gr/καλούμε-στο-συλλαλητήριο-στο-…


Όλοι και όλες στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Mάρτη, στις 12.00 μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αίθουσα 108, «γυάλινο» κτήριο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού & Φραγκούδη).

Πατήστε εδώ για να δείτε στο χάρτη την τοποθεσία.

πηγή : https://somt.gr/γενικη-συνελευση-κυριακη-5-μα…