Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στις 11.00

Κάλεσμα αλληλεγγύης στις 2 συλληφθείσες της απεργιακής διαδήλωσης

Κάλεσμα αλληλεγγύης στις 2 συλληφθείσες της σημερινής διαδήλωσης: Παρασκευή 17/3, 11:00, κτίριο 16, δικαστήρια ευελπίδων

Σε σύλληψη μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 2 συντροφισσών από τη σημερινή πανεργατική-απεργιακή διαδήλωση, με τις κατηγορίες να αφορούν 5 πλημμελήματα (απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, αντίσταση, απείθεια, διατάραξη και οπλοκατοχή).

Η συντρόφισσα που χτυπήθηκε κατά τη σύλληψη της από τους μπάτσους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της.

Οι εικόνες άγριας καταστολής της σημερινής μαζικής απεργιακής διαδήλωσης, τόσο με την απρόκλητη και ευθέως στοχευμένη επίθεση των ΜΑΤ στο μπλοκ των αγωνιζόμενων εργαζομένων του ΣΒΕΟΔ, όσο και με τα οχήματα της αστυνομίας που παρέσερναν στο πέρασμα τους διαδηλωτές, καταδεικνύουν τις δολοφονικές διαθέσεις της αστυνομίας και την προσπάθεια τρομοκράτησης και οπισθοχώρησης της κοινωνικής οργής.

Μάταια. Ο φόβος είναι τώρα στο δικό τους στρατόπεδο και όση βία, χημικά, συλλήψεις και τρομοκρατία και αν ασκούν, η οργή μας ούτε πρέπει και ούτε μπορεί να υποχωρήσει μέχρι να τους συντρίψει.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Μαρτίου 22h