Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 21.00

Arcade games μπαράκι

Πολύ απαραίτητο μας φάνηκε ένα μπαράκι στη μέση της εβδομάδας για να ξεσκάσουμε τα άγχη και τις χαρμολύπες μας, γι'αυτό και σας καλούμε την Τετάρτη 29 του μήνα να διαβείτε τα μονοπάτια και τις λακούβες των έργων της οδού μασσαλίας και να μας κάνετε παρέα στο ΑΚΝ. Θα είμαστε εκεί από τις 9μμ και για όσο πάει, ελάτε να ζεστάνουμε την ψυχούλα μας με γερές ποσότητες βίγκαν οινόμελου και λοιπών οινοπνευματωδών (και μη) ποτών, να γνωριστούμε, να πολιτικολογήσουμε, να προβοκατορολογήσουμε, να χαζολογήσουμε, να φλερτάρουμε και λοιπά και λοιπά.

Χαιλάιτ της βραδιάς, τα διάφορα παιχνίδια που θα υπάρχουν στο χώρο: ποδοσφαιράκι, ping & beer pong, pacman, τράπουλες κι ό,τι άλλο επιτραπέζιο έχουμε (ή θα ξεθάψουμε από τα παιδικά μας δωμάτια). Εννοείται είστε ευπρόσδεκτα να φέρετε κι εσείς ό,τι ποθείτε.

!!Στα decks διάφορα γνωστά-άγνωστα djs!!

Θα θέλαμε η διασκέδασή μας να είναι και μία αντίσταση στην αποστείρωση του κέντρου και το "καθάρισμα" των σχολών. Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στον χώρο όπου όλα τα σώματα να νιώθουν καλοδεχούμενα, όλα τα φύλα και σεξουαλικότητες να χωρούν και να βολεύονται, κάθε έμφυλη ή έκφυλη έκφραση να βρίσκει τον χώρο της ή να μπορεί να τον φανταστεί.

Γι'αυτό, για να έχουμε μια όμορφη βραδιά χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, χρειάζεται να μας νοιάζει και να μας αφορά αυτό που συμβαίνει. Δεν θα ανεχτούμε καμία μορφή επιθετικής συμπεριφοράς. Τρανσφοβικές, ομοφοβικές, σεξιστικές, ρατσιστικές, τοξικοφοβικές προσβολές-παρενοχλήσεις-ματσίλες-καβγάδες και λοιπά σχετικά προϊόντα του ρατσιστικού πατριαρχικού καπιταλισμού θα οδηγήσουν αδιαπραγμάτευτα σε απομάκρυνση από το χώρο.

Αν και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να πάψουμε να χρειαζόμαστε αυτά τα disclaimers, ας προσπαθήσουμε όλα μαζί να είμαστε μια εικόνα από εκείνο το μέλλον<3

*Σε περίπτωση που κάποιο άτομο σας παρενοχλήσει, σας προσβάλλει ή σας κάνει να νιώσετε άβολα μπορείτε να απευθυνθείτε στα άτομα πίσω από το μπαρ.

**Το μπαρ θα λειτουργήσει με προτεινόμενη συνεισφορά. Τα έσοδα θα διαθεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ΑΚόΝιτο

aknoexmiki@risexeup.net

aknomiki.wordpress.com

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/90475/
πηγή : email που λάβαμε στις 23 Μαρτίου 12h