Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στις 18.00

Εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας της Συλλογικής Κουζίνας Αλληλεγγύης

post image

Εκδήλωση: Κυριακή 26/3, από τις 18:00, στην κατάληψη Παραρτήματος

Δύο χρόνια και κάτι μέρες από όταν η Συλλογική Κουζίνα Αλληλεγγύης Πάτρας ξεκίνησε τη λειτουργία της, εν μέσω της δεύτερης καραντίνας και της εγκληματικής κατασταλτικής κρατικής διαχείρισης της πανδημίας.

Σπάζοντας την κοινωνική απομόνωση, τις απαγορεύσεις, προτάσσοντας ότι ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς, με πυξίδα μας την αλληλεγγύη, τη συλλογικοποίηση και τον αγώνα, μπορούμε να βρούμε καθημερινές λύσεις, να χτίσουμε και να δυναμώσουμε τους κοινωνικούς και ταξικούς δεσμούς, να πλουτίσουμε και να πληθύνουμε τα αγωνιστικά εγχειρήματα.

Βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στο μακρύ δρόμο προς έναν κόσμο ελεύθερο, έναν κόσμο ισότητας, αλληλοβοήθειας, ειρήνης, δημιουργίας, δίχως εκμετάλλευση, φτώχεια, πολέμους, διακρίσεις, βαρβαρότητα.

Δύο χρόνια μετά συνεχίζουμε στο ίδιο μονοπάτι, κάθε Δευτέρα μετά τις 11:00 στην πλατεία Βούδ και κάθε Πέμπτη μετά τις 17:00, στην κατάληψη Παραρτήματος. Η ανοιχτή συνέλευση του εγχειρήματος είναι κάθε Σάββατο στη 13:00, στην κατάληψη Παραρτήματος.

Για να γιορτάσουμε αυτά τα δύο και κάτι χρόνια, αλλά και για να προσθέσουμε μία ακόμη στιγμή συνύπαρξης στην κατάληψη Παραρτήματος, αυτήν την Κυριακή 26/3, θα υπάρχει εκδήλωση από τη Συλλογική Κουζίνα Αλληλεγγύης.

Από τις 18:00 με vegan ρεφενέ κουζίνα και στις 21:00 συναυλία με τους Kira και Θαλερό.

ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΑΓΩΝΑ,ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1624462/