Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 21.00

Προβολή Wolfwalkers (2020) + bar

ακριβής τοποθεσία : 2ος όροφος, αίθουσα 303

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: οι κινηματογραφικές ομάδες Τοπογράφων και Χημικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο φαντασμαγορικές προβολές Τετάρτη 29 και Παρασκευή 31 Μαρτίου. Σας περιμένουμε όλους για να δούμε Wolfwalkers (2020) και Song of the Sea (2014) δύο ταινίες animation του Tomm Moore βασισμένες στους Ιρλανδικούς μύθους και παραδόσεις.

Μετά την προβολή της Τετάρτης θα ακολουθήσει Bar!!!

29/3, 21:07:
🎬 Wolfwalkers (2020)
⏳Διάρκεια: 103 min

Στην Ιρλανδία του 1650, η πόλη του Κιλκένι βρίσκεται αντιμέτωπη με τους λύκους που κατοικούν στο γειτονικό δάσος, καθώς οι ξυλοκόποι, υπό τις διαταγές του αυταρχικού Άγγλου κατακτητή Λόρδου Προστάτη, επιχειρούν να αποδασώσουν την περιοχή της αγέλης. Την εξόντωση των λύκων έχει αναλάβει ο κυνηγός Μπιλ Γκούντφελοου, ο οποίος έχει πρόσφατα εγκατασταθεί από την Αγγλία στο Κιλκένι μαζί με την κόρη του, τη Ρόμπιν. Το περιπετειώδες κορίτσι κουρασμένο από τον περιορισμό του στην ασφυκτική πόλη εισέρχεται παράνομα στο δάσος. Εκεί συναντά τους λύκους αλλά και τη νεαρή αρχηγό τους, τη Μέιμπ, ένα μαγικό, άγριο κορίτσι με την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε λύκο.

31/3, 20:30
🎬 Song of the Sea (2014)
⏳Διάρκεια: 94 min

Μετά την εξαφάνιση της μητέρας τους, ο πατέρας της Saoirse και του Ben, στέλνει τα παιδιά να ζήσουν με τη γιαγιά τους στην πόλη. Όταν αυτά αποφασίζουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη θάλασσα, το ταξίδι τους γίνεται οδύσσεια, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα κόσμο όπου ο Ben γνώριζε μονάχα μέσα από τα παραμύθια της μαμάς τους. Μπλέκονται άθελά τους σε μια περιπέτεια με σκοπό να απελευθερώσουν τις νεράιδες και να σώσουν τον κόσμο των πνευμάτων.

πηγή : https://fb.me/e/ZQiNdCgN
πηγή : email που λάβαμε στις 26 Μαρτίου 18h