Σάββατο 13 Μαίου 2023 στις 17.30

Live οικονομικής ενίσχυσης του μιούζικαλ Μία Ηρώ Μία Μέρα

Το Μία Ηρώ Μία Μέρα κάνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης και σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και φυσικά: να ξορκίσουμε το σεξισμό! 🥳🥳🥳

Μία Ηρώ Μία Μέρα

Stand-up, drag, fem rap, μουσική και άλλες εκπλήξεις από:
🎤Αριστοτέλης Ρήγας
🎤Μαρία Κουφομανώλη

🎤Συράκος Ιωάννης Κέσεν
🎷Νίκη Κοκκόλη
🎷Παράσταση μουσικής & χορού

👑Drag Queen Lafert
👑Drag Queen Aphrodite HGW

🎧Esmeralda
🎧0-100 σειρένε
🎧Aeon + Παλιάτσος

🎸Popapola
🎸Ducktape

🎻ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Όλινα Γεωργουλοπούλου - τραγούδι
Μιχάλης Ατσάλης - κιθάρα
Κωσταντίνος Χριστόπουλος - μπουζούκι
Μάρω Παναγή - κρουστά

Στον χώρο θα ζωγραφίζει live ο JoU Spray Paint και η Νάγια θα κάνει face painting (παιδική δραστηριότητα)

Το τελικό πρόγραμμα και οι συμμετοχές θα ανακοινωθούν αργότερα.

👉Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης και μπαρ, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τα έξοδα παραγωγής του μιούζικαλ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το «Μία Ηρώ Μία Μέρα» είναι ένα ραδιοφωνικό μιούζικαλ ή αλλιώς album musical, δηλαδή μία μουσική παράσταση χωρίς οπτικά στοιχεία, που η ηχογράφηση της μοιάζει με μιούζικαλ, με θεματικό δίσκο (concept album) ή με μουσικό audiobook. Έχει σύγχρονο, απλό στυλ, με ελαφρολαϊκά ξεσπάσματα, χιπ χοπ διαλείμματα και εμβόλιμα χαρντ ροκ και οπερετικά περάσματα.

Στόχος του, μεταξύ άλλων, είναι να αναδείξει το σεξισμό στην ελληνική κοινωνία, ιδιαίτερα όπως αυτός αποτυπώνεται στη μουσική παραγωγή. Το κείμενο του μιούζικαλ δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας αποσπάσματα από στίχους γνωστών τραγουδιών και ενσωματώνοντάς τα σε διαλόγους της σύγχρονης καθημερινότητας, σε μια προσπάθεια να αναδείξει το πραγματικό τους περιεχόμενο, τα μηνύματα και τις συνέπειες που αυτά έχουν.

Στο «Μια Ηρώ Μια Μέρα», συμμετέχουμε εθελοντικά περισσότερα από 45 άτομα, τα βρισκόμαστε σε 9 διαφορετικές πόλεις και 4 διαφορετικές χώρες. Προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους και φέρνουμε μαζί μας πολλές και διαφορετικές ταυτότητες, μας ενώνει όμως το ότι έχουμε κουραστεί να βομβαρδιζόμαστε παντού από το σεξισμό και την πατριαρχία.

Στόχος μας είναι το μιούζικαλ να φτάσει σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το live θα καλύψουμε μέρος από τα βασικά έξοδα της παραγωγής και θα έχουμε τη δυνατότητα να παραμείνουμε ανεξάρτητα και ελεύθερα στη δημιουργική διαδικασία.

πηγή : https://www.facebook.com/events/7775123040070…
πηγή : email που λάβαμε στις 10 Απριλίου 21h