τι; : συναυλία ατελές

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 στις 21.00

Δεν έχει ανέβει η αφίσα.

Πανκ live οικονομικής ενίσχυσης για την υπόθεση σύντροφοι-συντρόφισσες

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες'

Η δίκη των τεσσάρων συντρόφων αναβλήθηκε για τις 29/11/2023, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η δικαστική ομηρία των 3 συντρόφων και της συντρόφισσας, παρατείνεται για 9 ακόμη μήνες. Πιο συγκεκριμένα ο σύντροφός Γ.Ι παραμένει εκτοπισμένος για 4ο χρόνο από την Αθήνα, εγκλωβισμένος λόγω περιορισμών στην γενέτειρα πόλη του, στο άτυπο αυτό καθεστώς ομηρίας που του έχει επιβληθεί, μέσω της επ' αόριστον επιβολής 9 περιοριστικών όρων.

Τα 4 διωκόμενα συντρόφια για την υπόθεση ''σύντροφοι-συντρόφισσες'', παραπέμπονται σε δίκη κατηγορούμενοι για ένταξη στην υποτιθέμενη τρομοκρατική οργάνωση "συντροφοι-συντρόφισσες" και για 3 επιθέσεις. Μια δίκη, που εκτός από την προσπάθεια να στοχοποιήσει πολιτικά ολόκληρο το κίνημα στο πρόσωπο των διωκόμενων συντρόφων, παίρνει και το χαρακτήρα οικονομικής εξουθένωσης των συντρόφων και της συντρόφισσας, με υπέρογκα νομικά έξοδα. Η συνεχής απόρριψη των αιτήσεων άρσης των περιοριστικών όρων, σε συνδυασμό με την δίκη στις 29 Νοεμβρίου 2023, επιβάλλουν τον οικονομικό στραγγαλισμό των διωκόμενων.

Ως συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους/η αναρχικούς/ή για την υπόθεση 'Σύντροφοι - Συντρόφισσες', υλοποιούμε την απόφαση για την πλήρη πολιτική αλλά και οικονομική στήριξη τους , με σκοπό την κάλυψη του ποσού των χιλιάδων ευρώ που απαιτούνται. Μόνη δύναμη μας η αλληλεγγύη, η έμπρακτη πολιτική-ηθική-υλική στήριξη των διωκόμενων αγωνιστών-αγωνιστριων.

Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το λαιβ.

Σε έναν κόσμο που ποινικοποιει τις φιλικές και συντροφικές σχέσεις και την πολιτική ταυτότητα είμαστε ολοι-ολες σύντροφοι και συντρόφισσες.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/90695/