Τετάρτη 10 Μαίου 2023 στις 12.00

Αντιεκλογικό καφενείο

Την Τετάρτη 10/05 έχουν οριστεί πανελλαδικά οι φοιτητικές εκλογές - πανηγύρι. Σε μια περίοδο που η ανάθεση έχει εντρυφήσει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας και ενώ το φοιτητικό κίνημα βάλλεται από μια επίθεση κράτους και κεφαλαίου , εμείς αποφασίζουμε να σταθούμε απέναντι σε πρακτικές που αποδυναμώνουν τις φωνές μας και τον αγώνα μας.

Οι συνελεύσεις στις οποίες έχουμε συμμετάσχει δεν μας έχουν αφήσει τον χώρο να εκφράσουμε ποτέ τις αντιλήψεις μας πλήρως περί αποχής του Ελευθεριακου Φοιτητικού Σχήματος Λάρισας από τις φοιτητικές εκλογές . Γι'αυτόν τον λόγο , στήνουμε ένα αντιεκλογικό καφενείο έξω από το Κατσίγρα (Πλατεία Ταχυδρομείου) , όπου θα διενεργούνται οι εκλογές των τμημάτων Ιατρικής & Βιοχημείας , προκειμένου όποιο φοιτητό επιθυμεί να συζητήσει μαζί μας τις ακριβείς θέσεις μας σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές , τους συλλόγους που οραματιζόμαστε και τους τρόπους δράσης μας.

Στο καφενείο θα έχουμε καφεδάκι & τσάι.

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών , το καφενείο θα πραγματοποιηθεί στο αναγνωστήριο του κτιρίου Κατσίγρα (πλ.Ταχυδρομείου) , στο υπόγειο. Σε αντίθετη περίπτωση , κανονικά στο αμφιθέατρο της πλατείας Ταχυδρομείου.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

πηγή : https://www.facebook.com/people/Ελευθεριακό-Φ…