Παρασκευή 19 Μαίου 2023 στις 20.30

Live Οικονομικής Ενίσχυσης

Στις 19 Μαϊου ο Βοτανικός κήπος θα φιλοξενήσει τους Νίκο Γιακουμάκη, Έξη και τον Διονύση Φαρμάκη στον εξωτερικό χώρο της κατάληψης για ένα live οικονομικής ενίσχυσης συνδιάζοντας τρία διαφορετικά μουσικά σχήματα με κοινές όμως ιδέες και συμπράξεις στο παρελθόν.

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Στο χώρο θα υπάρχει Bar για την οικονομική ενίσχυση του Βοτανικού.

-----

O Νίκος Γιακουμάκης (Tntsokin) είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Έχει σπουδάσει πιάνο και γνωρίζει κιθάρα και drums. Αποφοίτησε από το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης το 2005 και έκτοτε ασχολείται με τις 2 του αυτές αγάπες!
Διδασκαλία και μουσική.

Στο ενεργητικό του έχει 5 δισκογραφικές δουλειές:
Δ.Ο.Γ.Μ.Α. - Νεκρή Ψυχή (2012)
Δ.Ο.Γ.Μ.Α. - Γυμνή Αλήθεια (2015)
Νίκος Γιακουμάκης - Ο Ταξιδιώτης (2018) https://bit.ly/3Lzjf1z
Νίκος Γιακουμάκης - Στάχτες (2020) https://bit.ly/3HbTXE8
Νίκος Γιακουμάκης + Κονσπίρασι - Χρόνος Νεκρός (2023) https://bit.ly/3LvY3t3

-

Οι ΕΞΗ είναι ένα τριμελές συγκρότημα από την Αθηνά που δημιουργήθηκε το 2020. Με ελληνόφωνο στίχο και ήχο επηρεασμένο, από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, όπως ελληνικό και ξένο Rock, Hip Hop, Alternative.
Το κάθε μέλος συμβάλει με το προσωπικό του ύφος και στυλ, γι' αυτό έχουν ποικίλα τραγούδια. Παρουσιάζουν ένα ακουστικό σετ και η δουλειά τους έχει αρχίσει να παρουσιάζεται τμηματικά μέσα στο 2022 όπου έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα τους τραγούδια σε μορφή single, ενώ ετοιμάζουν μια ολοκληρωμένη ενότητα τραγουδιών.

Τα μέλη είναι:
Razo - Φωνητικά, Κιθάρα
Στρατής Κ. - Φωνητικά, Κρουστά
Δημήτρης Δαμουλάκης - Κιθάρα

-

Ο Διονύσης Φαρμάκης μαζί με τον Σάκη Αποστολόπουλο έχοντας μπροστά τους διάφορα όργανα όπως ηλεκτρική κιθάρα, μαντολίνο, synths, κλαρίνο, μπουζούκι και sampler, αντίστοιχα θα παίξουν τραγούδια από το ΄΄Ahimsa΄΄ αλλά
η κύρια βάση τους θα ειναι υλικό που περιλαμβάνεται στο επικείμενο album του Διονύση με τίτλο ΄΄Astrada΄΄ όπου ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι με τίτλο ΄΄Διαχειρίζονται φόβους΄΄ και αναμένονται και τα υπόλοιπα δεκαπέντε στο χρονικό διάστημα 2023-2024.

-----

Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης
Πλατεία Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη

Πρόσβαση με τις λεωφορειακές
γραμμές:
700 (απο Ανθούπολη), στάση «Παλαιό τέρμα».
Α11 και Β11 (απο Αττική), στάση «Παλαιό τέρμα».

πηγή : https://www.facebook.com/votanikoskipos2009/?…