Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 στις 21.11

συνεργατική προβολή που μας ένωσε το weird | Attenberg + Bar

Επηρεασμένα από τα αλλόκοτα γεγονότα των ημερών τα καρέ πέρασαν τον απόκοσμο αυλάκι της Εγνατίας για να ζητήσουν την βοήθειας των σινεφίλων τους από το ΠΑΜΑΚ. Με την βοήθεια της Jane Campion και της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν κάνατε ποτέ και θα χορέψουμε και λιγουλάκι.

Στο διήμερο αυτό χάπενινγκ έχουμε τα εξής :

Τετάρτη 31/05, 21:09

Στον πίσω υπαίθριο χώρο του ΠΑΜΑΚ (στο αμφιθέατρο 3 σε περίπτωση βροχής)

Sweetie (1989), dir. Jane Campion

Σε ένα κινηματογραφικό ντεμπούτο που σφύζει ιδιοσυγκρασία η Jane Campion μας παρουσιάζει την παράξενη ενηλικίωση μια έφηβης (Sweetie) δίπλα στην ασυνεννόητη οικογένεια της και την «χειμαρρώδης» μεγάλη αδερφή της. Ένα γλυκό αφιέρωμα στην γυναικεία ενηλικίωση στην μέση του πουθενά της εξωγήινα όμορφης Αυστραλίας

Πέμπτη 01/06, 21:11

Στο αίθριο του Πολυτεχνείου (στην Βαλεντή, στο βάθος της πρώτης πτέρυγας σε περίπτωση βροχής.)

Attenberg (2010), dir. Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη

Το 2010 ο Γιωργάκης Παπανδρέου ανακοινώνει από το Καστελόριζο πως η χώρα πτώχευσε, την ίδια χρονιά βγαίνει το αντίδοτο αυτής της πτώχευσης, το ελληνόφωνο ντεμπούτο της Ραχήλ Τσαγκάρη. Τοποθετημένη στον εγκαταλελειμμένο οικισμό των λευκών σπιτιών στην Βοιωτία, η ταινία ακολουθεί την 23χρονη Μαρίνα καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον επικείμενο θάνατο του πατέρα της, τον έρωτα και την ενηλικίωση της. Ένα από τα πρώτα ταινιάκια που συγκρότησαν το λεγόμενο «weird wave», μπορεί και όχι ελάτε να το λύσουμε μαζί!

Μέτα από την προβολή θα ακολουθήσει bar με έξαλλη μουσική εμπνευσμένη από την ταινία της Τσαγκάρη και το weirdness!!! Ελάτε να ρίξουμε την μιζέρια της βροχής από τον θρόνο της.

Cult +11καρέ κινηματογραφική ομάδα αρχιτεκτονικής: 🏁👭 🏁👭 🏁👭 🏁👭 🏁👭 🏁

πηγή : https://www.facebook.com/events/9672286080361…
πηγή : email που λάβαμε στις 31 Μαΐου 02h