Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 στις 19.00

Reggae Dub Party

Το Σάββατο 22/7 οι Dub Relief και οι El Paso Soundsystem θα μοιραστούν και θα μοιράσουν μουσικές και θετική ενέργεια σε ένα outdoor full soundsystem Reggae Dub session!

.

Ξεκινάμε στις 19:00 μέχρι τις 01:00.

.

Είσοδος Ελεύθερη

Let Jah Lead The Way!

.

Event: https://fb.me/e/1bxs6olCP

.

_____

𝗘𝗹 𝗣𝗮𝘀𝗼 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗺

Το Ελ Πάσο SoundSystem γεννήθηκε το 2017 στην εργατική γειτονιά της Καλλιθέας στην πόλη της Αθήνας.

Από τότε το μήνυμα του οι δονήσεις του διαδόθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Ελ Πάσο Σαούντ παίζει μαύρη μουσική και διαλέγει reggae dub από τα τέλη του 60 μέχρι και τις σημερινές παράγωγες.

Το Ελ Πάσο Σαούντ θέλει πρώτα να σπάσει τους φραγμούς στα μυαλά μας και στις συνειδήσεις μας και μετά στο Πεδίο της ζωής μας με την καταπίεση που προκαλείται από τη σύγχρονη Βαβυλώνα.

Τα μόνο οπλα μας είναι βαριά μπάσα σαν βροντές κ'

κεραυνοι, μεσαία μπάσα σαν κλωτσιές, και πρίμα σαν αστραπές! Το SoundSystem είναι το μόνο όπλο μας!

-

𝗗𝘂𝗯 𝗥𝗲𝗹𝗶𝗲𝗳 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱𝘀𝘆𝘁𝗲𝗺

Το Dub Relief δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Αθήνα με στόχο τη διάδοση της roots reggae-dub μουσικής στην πόλη. Ήδη από τους πρώτους μήνες του 2019 η ομάδα, φανερά επηρεασμένη από την Soundsystem κουλτούρα, ξεκίνησε την κατασκευή ενός χειροποίητου Mini Soundsystem, το οποίο και έγινε πραγματικότητα τον Νοέμβριο του 2019. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, η ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο Tower της, εκπληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο της όνειρο.

Μέσα από τον ήχο και τις εκδηλώσεις του, το Dub Relief Soundsystem συνεχίζει να κρατά τη φλόγα αναμμένη και να διαδίδει το μήνυμα!

~

Our Pages:

Fb: https://www.facebook.com/dubreliefsoundsystem…

IG: https://www.instagram.com/dub_relief_soundsys…

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/dub_relief_soundsyst…

-

Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης:

Ο Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης είναι μία κατάληψη που κλείνει 14 χρόνια δράσεις σε πολιτικό, πολιτιστικό και οικολογικό επίπεδο δημιουργώντας κοινωνικούς δεσμούς και παράγοντας ζωή ενάντια στο κυρίαρχο σύστημα.

Προσπαθήσαμε άλλες φορές με επιτυχία και άλλες με λιγότερη επιτυχία άλλες φορές με μιζέρια κι άλλες με χαρά. Αλλά προσπαθήσαμε!

Γνωρίσαμε μέσα από την εμπειρία αυτών των χρόνων ότι ένας αμεσοδημοκρατικός και αυτοδιαχειριζόμενος δημόσιος χώρος απαιτεί συνεχή ανανέωση των προταγμάτων προκειμένου να παραμείνει ζωντανός, επίκαιρος και να είναι πάντα έτοιμος για την εμπειρία του ανοιχτού.

___

Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης

Πλατεία Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη

Πρόσβαση με τις λεωφορειακές

γραμμές:

700 (απο Ανθούπολη), στάση «Παλαιό τέρμα».

Α11 και Β11 (απο Αττική), στάση «Παλαιό τέρμα».

--

πηγή : https://www.facebook.com/votanikoskipos2009/?…