Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18.30

Συνέλευση για το μπλοκ στην πορεία για Φύσσα

Συνέλευση για τη διοργάνωση μπλοκ στην κεντρική πορεία για τα 10 χρόνια απ'τη δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα

από Αντιφασίστες/αντιφασίστριες από το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά

10 χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χ.Α., 10 χρόνια, μετά τη δολοφονία του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν από τους νεοναζί της Χ.Α., 3 χρόνια μετά την καταδίκη της νεοναζιστικής Χ.Α. ως εγκληματική οργάνωση, 2 μήνες μετά την είσοδο των νεοναζί "Σπαρτιατών", των ακροδεξιών της Ελληνικής Λύσης και των χριστιανοταλιμπάν της "Νίκης" στη Βουλή, λίγες μέρες μετά τα πογκρόμ και τις απαγωγές μεταναστών από φασίστες στην Αλεξανδρούπολη... το συμπέρασμα είναι ένα και αδιαπραγμάτευτο:

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, στις μαζικές πορείες και συγκεντρώσεις, στις συγκρούσεις με τους φασίστες και τους ένστολους προστάτες τους, στην καθημερινή διαπάλη στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους χώρους εργασίας ώστε να μην παραχωρηθεί ούτε μισή σπιθαμή γης στους φασίστες, στην οργάνωση της κοινωνικής αντιβίας απέναντι στον φασισμό με όλα τα μέσα.

Θεωρώντας ότι η συγκυρία της φετινής επετείου για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, τόσο κοινωνικά όσο και κινηματικά, για την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού, σε εγχώριο, ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, καλούμε σε συνέλευση ( ΑΣΟΕΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30) για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την παρουσία μας στον δρόμο στην πορεία της Δευτέρας στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας για συζήτηση σχετικά με τη συγκυρία και την άνοδο και αντιμετώπιση του φασιστικού φαινομένου και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, διοργανώνουμε ένα διήμερο εκδηλώσεων στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή συντρόφων και συντροφισσών απο το εξωτερικό που αγωνίζονται ενάντια στον φασισμό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΣΣΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/91747/