Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19.30

Ανοιχτή συνέλευση για τη δολοφονική πολιτική κράτους & κεφαλαίου

[Έκτακτο] Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για τη δολοφονική πολιτική κράτους και κεφαλαίου στη διαχείριση φυσικών καταστροφών, 10/9

Τοποθεσία: Αθήνα / ΦΕΠΑ (Κάτω εστίες πανεπιστημιούπολης)

[Έκτακτο] Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για τη δολοφονική πολιτική κράτους και κεφαλαίου στη διαχείριση φυσικών καταστροφών στις 10/9

Το Καλοκαίρι πυρκαγιές με νεκρούς ανθρώπους, ζώα, κατεστραμμένα δάση και ξεσπιτωμένους. Το Φθινόπωρο πλημμύρες με νεκρούς, εγκλωβισμένους και ουρές περιμένοντας τροφή και νερό από άπληστους καταστηματάρχες ομοϊδεάτες και ομόθρησκους με τους δολοφόνους του Ζακ. Τον Χειμώνα αποκλεισμοί και εγκλωβισμοί σε δρόμους και σπίτια γιατί χιόνισε και νεκροί άνθρωποι στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. Όσο για την Άνοιξη, απανθρακωμένοι στα ιδιωτικοποιημένα τραίνα τους σε μια αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

«Κράτος και κεφάλαιο δολοφονούν.

Χρέος μας η εκδίκηση.»

Οι ίδιοι που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ζώων και την προστασία μας στο όνομά μας με άλλοθι μια ψήφο από το ανίδεο κομμάτι μιας κοινωνίας που όλο περισσότερο οδεύει προς τον πάτο και όλο περισσότερο εχθρεύεται όσους αντιστέκονται, οι ίδιοι με επικοινωνιακά παιχνίδια παριστάνουν τους σωτήρες μας ώστε να εξασφαλίσουν τη συνέχεια του κέρδους των ίδιων και των ακόμα μεγαλύτερων αφεντικών τους. Να διασφαλίσουν πως τίποτα δεν θα εμποδίσει τις δυναστείες τους να διαφεντεύουν κάθε τόπο πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων. Η παρακμή δεν έχει τέλος όσο αντίπαλο δέος δεν υπάρχει. Αν η εξουσία δεν φοβάται το τέλος της, η ασυδοσία γίνεται κανονικότητα. Οι αδικαίωτοι νεκροί όμως και οι οικογένειές τους πρέπει να τους στοιχειώνουν μέχρι το τέλος της. Χρέος του κόσμου που αγωνίζεται είναι να αντεπιτεθεί, να εκδικηθεί, να πάρει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του.

Οι νεκροί της Καρδίτσας των οποίων ο αριθμός με το περίσσιο θράσος της ανηθικότητας αποκρύπτεται είναι απλά ένα παράδειγμα. Μέσα στην προηγούμενη τετραετία οι δολοφονίες κράτους και κεφαλαίου ήταν αναρίθμητες. Από τη διαχείριση του κορωνοϊού έως τους νεκρούς της Πύλου και των Τεμπών. Οι μαζικές καταστροφές δασών και ζωών -ανθρώπινων ή μη- εξίσου αναρίθμητες από τη Β. Εύβοια έως τον Έβρο και την Ρόδο. Όλα στο όνομα του κέρδους, όλα στο όνομα της αλαζονείας που φέρνει η εξουσία.

«Ας γίνουμε από σήμερα το αντίπαλο δέος που θα φέρει το τέλος κράτους και κεφαλαίου,

γιατί αύριο θα είναι αργά...»

Πρωτοβουλία αναρχικών ενάντια στις δολοφονίες της Καρδίτσας

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/91811/