Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19.00

Συλλογή οικονομικής βοήθειας για την αγορά νερού για τους πλημμυροπαθείς

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Φίλες και φίλοι της λέσχης,

από το καλοκαίρι γινόμαστε θεατές αλλεπάλληλων καταστροφών αποτέλεσμα των πολιτικών που έχουν σκοπό την εξασφάλιση της ευημερίας των λίγων στο όνομα της δήθεν «ανάπτυξης».

Βιώνουμε τραγωδίες στις οποίες θρηνούμε για ανθρώπους, ζώα, δάση, καλλιέργειες, βιώσιμο περιβάλλον. Το μέλλον που μας εξασφαλίζουν μοιάζει όλο και περισσότερο ζοφερό και αβέβαιο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με σημαία το εκκενώστε και αφήστε να καταστραφούν όλα, πιστός υπηρέτης αυτών των πολιτικών που πλήττουν περισσότερο τους πιο φτωχούς και αδύναμους, όχι μόνο δεν έχει φροντίσει να υλοποιήσει έργα πρόληψης και προστασίας, αλλά έχει αφήσει αβοήθητους τους ανθρώπους που υποφέρουν. Η αδυναμία του κράτους σε όλα τα επίπεδα πρόληψης και αντιμετώπισης φέρνει όλο και περισσότερους στο όριο της επιβίωσης.

Η Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με συλλογικότητες θα συμμετέχει σε δράσεις αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών που υπονομεύουν τις ζωές μας, αλλά και στα δίκτυα διοχέτευσης βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας με τρόπους που θα ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.

Αρχικά, άμεσα θα σταλεί βοήθεια σε συνεργασία με Εργατικές Λέσχες και συλλογικότητες της Θεσσαλίας.

Καθημερινά 7.00 με 9.00 μμ Δευτέρα έως και Παρασκευή στη λέσχη θα συλλέγεται οικονομική βοήθεια για την αγορά του νερού που θα σταλεί. Μπορείτε να αφήσετε χρήματα και πρωινές ώρες στο κουτί που θα υπάρχει στο καφέ ΜΑΜΑCA στο ισόγειο της Λέσχης.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου
ergatikilesxi.gr
ergaextikilesxexinsmyrni@gmail.cexom

πηγή : http://ergatikilesxi.gr/solidarity/αλληλεγγύη…