Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στις 20.30

Δωρεαν θερινο σινεΠ - Τα Κακά Παιδιά

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα τόσο κακόφημη όσο των «Κακών Παιδιών»: ο τολμηρός πορτοφολάς Wolf, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων Snake, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης Shark, ο ευέξαπτος νταής Piranha και η ετοιμόλογη χάκερ Tarantula. Αλλά όταν ύστερα από αμέτρητες ληστείες και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο Mr. Wolf κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή… τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί. Στην πορεία, ωστόσο, ο Mr. Wolf αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε, την αποδοχή των άλλων. Έτσι, λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. καλά παιδιά;
Η ιστορία μιλάει για την ευκολία με την οποία πολλοί από εμάς βάζουμε μέσα σε ένα τσουβάλι μια ομάδα ανθρώπων επειδή απλώς μπορούμε και για το πώς αυτές οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα διαμορφώνουν τους ανθρώπους γύρω μας κι εμάς. Είναι κακοί επειδή μας έμαθαν πως είναι ή επειδή πραγματικά είναι;
Πετυχημένα αστεία και ατάκες ολοι τους, όλα μέσα σε ένα περιτύλιγμα εντυπωσιακού και στιλάτου animation, με μια έντονη χρωματική παλέτα, η οποία συνδυάζει εύστοχα το 3D με το 2D animation , η ταινία δεν χάνει ποτέ το στόχο της διασκέδασης.
Η προβολη ξεκινα αυστηρα στις 20.30 για να προλαβουν ολοι ανετα τα ΜΜΜ της επιστροφης .
Συλλέγουμε πρώτες ύλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα el CHEf και φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο νέας Φιλαδέλφειας.
Θα μας βρείτε Καμπούρογλου 44 και Σαμάρα 2 στα Κάτω Πατήσια 4 λεπτά απο τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων ή με τρόλεϊ, λεωφορείο απο Πατησίων στάση Αγιος Λουκάς.

πηγή : https://www.facebook.com/events/1036109227568…
πηγή : email που λάβαμε στις 21 Σεπτεμβρίου 14h