Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 στις 15.00

Συλλογική κουζίνα - διανομή φαγητού

Αύριο Δευτέρα 16/10 στις 15.00 έξω από το στέκι (Νάξου 75), η διανομή φαγητού/συλλογική κουζίνα πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού της.

Η συλλογική κουζίνα/διανομή φαγητού αποτελεί σταθερή δομή κάθε Δευτέρα εδώ και ένα χρόνο, έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τη γειτονιά και δεν σταμάτησε να λειτουργεί ούτε μια ημέρα μετά την εκκένωση της κατάληψης στις 25/8/23.

Τις τελευταίες βδομάδες έχουν αυξηθεί οι ανάγκες σε μερίδες, επομένως πέραν των μερίδων της El Chef σημαντική είναι η συμβολή με μαγειρεμένο φαγητό (σπιτικό* ή συσκευασμένο). Επίσης, οι προσφορές σε πρώτες ύλες παραμένουν παραπάνω από καλοδεχούμενες.

Αν δεν μπορείτε να έρθετε το μεσημέρι της Δευτέρας, στείλτε μήνυμα στο anokexato@espiexv.net ώστε να συνεννοηθούμε απ' την Κυριακή για να το παραλάβουμε.

Μέσα από τη συλλογική κουζίνα της Δευτέρας γίνεται προσπάθεια να χτιστεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης με την γειτονιά. Ερχόμαστε σε επαφή με αρκετό κόσμο χωρίς χαρτιά που ψάχνει για δουλειά και θέλει να μάθει τη γλώσσα. Είναι ζητούμενο να βρεθούμε το ένα δίπλα στο άλλο πέρα από το ζήτημα του φαγητού.

Στην παρέα μας έχουν προστεθεί παιδιά της γειτονιάς οπότε υπάρ

χουν ανάγκες σε παιχνίδια, χρώματα, μπλοκ, τετράδια κλπ.

Ζητάμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε με μαζικότητα το εγχείρημα και για να πάρουμε τον χώρο από τους μπάτσους που έχουν εγκατασταθεί στη γειτονιά μας.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει!

Συλλογική κουζίνα της Δευτέρας (Άνω-Κάτω Πατησίων)

*Θερμή παράκληση τα όσπρια να βράζονται πολύ καλά διότι σιτίζονται άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν γαστρεντερικές διαταραχές.