Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στις 17.00

Αντιφασιστικό άνοιγμα του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Να στήσουμε γραμμή άμυνας απέναντι στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία!

Να οργανωθούμε απέναντι στον καπιταλισμό-τον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό!

Αυτή την περίοδο εργάτες-νέες-σπουδαστές-μαθητές και όλοι οι άνθρωποι του μόχθου βιώνουμε την λεηλασία των εργατικών μας δικαιωμάτων, του μισθού μας, συνολικά της ταξικής και λαϊκής μας αξιοπρέπειας.

Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δομικής κρίσης του συστήματος και των πολέμων που εξαπολύουν οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και οι σύμμαχοί τους (ΙΣΡΑΗΛ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑΣ) μαζί με τις συνεργαζόμενες- εξαρτημένες αστικές τάξεις και τις κυβερνήσεις τους, όπως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και σύσσωμη η αξιωματική αντιπολίτευση και το πλειοψηφικό μαύρο μέτωπο του κοινοβουλίου( ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛ.ΛΥΣΗ-ΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ).

Μέσα σε μια τέτοια περίοδο, σύσσωμος ο Δυτικός κόσμος βρίσκει καταφύγιο στον ναζισμό και στις φασιστικές θηριωδίες, στηρίζοντας την Ναζιστική Κυβέρνηση του Κιέβου και το Σιωνιστικό-Τρομοκρατικό Καθεστώς του Νετανιάχου.

Ο «αντιναζισμός» των ιμπεριαλιστών και των καπιταλιστών είναι κάλπικος, γιατί αυτοί οι ίδιοι γεννούν και χρησιμοποιούν τον ναζισμό-φασισμό σαν εφεδρεία για την επιβίωση του αστικού πολιτικού συστήματος και για την εγκόλπωση της λαϊκής οργής.

Αυτό ακριβώς εξυπηρετεί και η πανευρωπαϊκή ναζιστική συγκέντρωση που έχει ανακοινωθεί για την 1η Νοέμβρη στο Ηράκλειο, στις γειτονιές που περπάτησε και έδρασε η ηρωϊδα του ελληνικού λαού Ηλέκτρα Αποστόλου.

Φασιστικές- νεοναζιστικές και παρακρατικές γκρόυπες θέλουν να ανασυνταχθούν και να ανασυγκροτηθούν για να λειτουργήσουν σαν παραπληρωματικός βραχίονας της κρατικής τρομοκρατίας απέναντι στους λαϊκούς-ταξικούς αγώνες και τις διεκδικήσεις μας το επόμενο διάστημα.

Η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία σαν μια ενιαία γροθιά πρέπει να τσακίσουν τα φίδια που θα αποπειραθούν να χύσουν το δηλητήριό τους και να δαγκώσουν τους αγωνιζόμενους, τους φτωχούς και τους μετανάστες.

Καλούμε σύσσωμο τον εργαζόμενο λαό, σωματεία, συνδικάτα, μαζικούς φορείς, συλλογικούς φορείς και τις οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος να χτίσουμε ατσάλινο τείχος απέναντι στην κρατική και την παρακρατική τρομοκρατία.

Καλούμε κάθε νέο και νέα, εργαζόμενο και εργαζόμενη, εν όψει της Πανευρωπαϊκής Ναζιστικής Συγκέντρωσης σε αντιφασιστική-πανδημοκρατική επαγρύπνηση, να μην επιτρέψουμε καμία σπιθαμή γης στους ναζιστές-παρακρατικούς φασίστες στις γειτονιές της Αθήνας.

Με όπλο μας την οργάνωση και την Μαζική Λαϊκή Αυτοάμυνα, να στήσουμε ανάχωμα στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, να μην επιτρέψουμε σπιθαμή γης στους νεοναζί- φασίστες και τους παρακρατικούς!

Καλούμε σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρακλείου το Σάββατο 28η Οκτώβρη στις 19:00 και σε οργανωμένη-δυναμική περιφρούρηση της συναυλίας. Όση ιστορική παραχάραξη και αν επιλέγει η αστική τάξη και οι οργανικοί τις διανοούμενοι, η Αντίσταση του Ελληνικού λαού και η ένοπλη εποποιία του ήταν έργο του ΚΚΕ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΟΠΛΑ-ΔΣΕ!

Καλούμε σε πλαισίωση του αντιφασιστικού ανοίγματος του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» την Κυριακή 29 Οκτώβρη από τις 17:00 ως τις 20:00, η πολυεθνική γειτονιά του Γκύζη ήταν, είναι και θα είναι τμήμα της τεράστιας αντιφασιστικής εποποιίας και αντίστασης του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας του τόπου μας.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 40 ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ !

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ !

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ !

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

[Ιωάννου Σούτσου & Κάλβου - Γκύζη]

mail: ilekextra.aposextolou@prexotonmailex.com

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πολιτικός-Χώρ…