Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στις 19.30

Συνέλευση αναρχικών ενάντια στα αυτονόητα του κόσμου της εξουσίας

Αλλαγή τοποθεσίας της Συνέλευσης αναρχικών ενάντια στα αυτονόητα του κόσμου της εξουσίας: Κάθε Τετάρτη στις 7:30μμ στο ανακατειλημμένο από 14/10 κοινωνικό κέντρο «Ζιζάνια», στη συμβολή Φυλής και Φερών, στην Βικτώρια.

Η «Συνέλευση αναρχικών ενάντια στα αυτονόητα του κόσμου της εξουσίας» που πραγματοποιείται ως επί το πλείστο κάθε Τετάρτη στην ΑΣΟΕΕ, αυτό το διάστημα θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 7.30μμ, στο ανακατειλημμένο από 14/10 κοινωνικό κέντρο «Ζιζάνια», στη συμβολή Φυλής και Φερών (Βικτώρια), σε ένδειξη στήριξης και αλληλεγγύης.

Η συνέλευση έχει ανοιχτό χαρακτήρα και σχηματίστηκε το φθινόπωρο του 2021 μετά το τέλος των απολογισμών της «Συνέλευσης ενάντια στην κρατική καταστολή και για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις». Είναι μια αυτοοργανωμένη διαδικασία και ένα ανοιχτό κάλεσμα συλλογικοποίησης και αγώνα ενάντια σε κάθε «αυτονόητο» κυριαρχικό πυλώνα: το κράτος, τον καπιταλισμό, την πατριαρχία, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τις θρησκείες, το θέαμα, τη θεσμική οργάνωση της κοινωνίας και κάθε διαχωρισμό που εισάγει η εξουσία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

Συνέλευση αναρχικών ενάντια στα αυτονόητα του κόσμου της εξουσίας

email: against_obvious@espiv. net

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1627590/