Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις - ανακατάληψη στο Άνω Κάτω!

Συγκέντρωση στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις, το Σάββατο 9/12/23, 19:00 στο Μοναστηράκι.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ

Οι επιθέσεις στις καταλήψεις μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι η αλληλεγγύη, η αυτοοργάνωση και οαδιαμεσολάβητος αγώνας αποτελούν υπολογίσιμο εχθρό για το κράτος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Συντροφικά,

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Άνω Κάτω Πατησίων

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου

Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο Ζιζάνια

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/92839/


Στήριξη καλέσματος για την πανελλαδική ημέρα δράσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις

Ως πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην κατάληψη Ευαγγελισμού στηρίζουμε τη συγκέντρωση που καλείται απο Ζιζάνια, ΑΣΠ και Άνω Κάτω με αφορμη την πανελλαδική ημέρα δράσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις το Σάββατο 9/12 στο Μοναστηράκι στις 19:00.

https://athens.indymedia.org/event/92839/

Αναδημοσιεύουμε το κείμενο της πρωτοβουλίας για την ανακατάληψη του Ευαγγελισμού από 1/12.

https://athens.indymedia.org/post/1627910/

ΟΥΤΕ 21 ΟΥΤΕ 100, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

Σήμερα το μεσημέρι πήραμε πίσω το σπίτι μας. Δεκάδες συντρόφια ανακατέλαβαν τον τσιμεντωμένο Ευαγγελισμό. Συνθήματα ακούστηκαν και πάλι από το μεγάλο σπίτι του Ηρακλείου.

Σε μία εποχή που βιώνουμε την ελεύθερη πτώση των κινημάτων, όπου τείνει να βασιλέψει η ιδιώτευση, η ηττοπάθεια και η υποταγή, μέσα στις καταλήψεις εδραιώνονται συλλογικές σχέσεις, και διαμορφώνονται κοινότητες αγώνα. Οι καταλήψεις είναι οι χώροι όπου ένας κόσμος χωρίς αφέντες και δούλους γίνεται πραγματικότητα, η συμβίωση εντός τους είναι ισότιμη και δεν έχει ανταλλακτική αξία. Οι καταλήψεις προωθούν έναν τρόπο ζωής μακριά από τα στεγανά της μικροαστικής κουλτούρας των νοικοκυραίων και της τουριστικοποίησης. Είναι νησίδες ελευθερίας, ισότητας και αυτόοργανωσης των ζώων μας στο εδώ κ τωρα . Οι καταλήψεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα πιο προωθημενα κομμάτια της κοινωνίας που σιχαίνονται τα φασιστικα πογκρομ, την εργοδοτική τρομοκρατία των μικρών κ μεγάλων αφεντικών και δεν τρώνε το παραμύθι της εθελοδουλειας ως προϋπόθεση "ανάπτυξης" για τις μπίζνες τούς, που έχουν καταλάβει ότι η πολεμική μηχανή του ελληνικού κράτους δολοφονει μετανάστριες στα σύνορα, ενώ παράλληλα επικροτεί γενοκτονίες και χαρίζει εξοντωτικες ποινές σε όσους αντιστέκονται βαφτίζοντας τους εσωτερικούς εχθρούς κ τρομοκρατες.

Μην ξεχνάτε...Οι καταλήψεις είναι σάρκα από τη σάρκα μας... είμαστε εμείς... Και όσα τσιμέντα και να ρίξετε στις πόρτες μας, όσους μπάτσους και να βάλετε να πατήσουν τα κεφάλια μας, ο σπόρος έχει ήδη ανθίσει. Και η πραγματικότητα σας θα συντριβεί.

Αμέριστη αλληλεγγύη και δύναμη στα συντρόφια στο Ηράκλειο.

Με το νου και την καρδιά στον Ευαγγελισμό.

10, 100, 1000δες (ΑΝΑ)ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ

Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤ'ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην κατάληψη Ευαγγελισμού (Αθήνα)