Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 21.09

Cult stop-motion Χριστουγεννιάτικη προβολή + after bar

Η κινηματογραφική ομάδα του ΠΑΜΑΚ, CULT, πιστή πάντα στα ήθη και έθιμά της, είπε να θυμηθεί λίγο τις παλιές τις συνήθειες. Έτσι, αποχαιρετά αυτό το έτος αυτή την Τρίτη με δύο χριστουγεννιάτικα stop motion ταινιάκια και after bar!

Abed's Uncontrollable Christmas: Στο κολλέγιο Greendale, όλα ανατρέπονται για τον Άμπεντ, όταν ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι τα πάντα γύρω του είναι stop motion. Έτσι με τους φίλους του και τον ψυχολόγο του κολλεγίου ξεκινάν ένα ταξίδι στο υποσυνείδητό του ψάχνοντας το νόημα των Χριστουγέννων, αλλά και την αιτία που προκάλεσε την κρίση του Άμπεντ. Αυτοτελές επεισόδιο της σειράς Community, αποτελεί μία αφάνταστα κωμική και συνάμα συγκινητική χριστουγεννιάτικη ιστορία, καθώς και απτή απόδειξη της άρρηκτης σύνδεσης stop motion και Χριστουγέννων, με αναφορές σε κλασσικές ταινίες του είδους.
https://www.imdb.com/title/tt1640854/?ref_=tt…

The Life and Adventures of Santa Claus: Το αίτημα του Μεγάλου Ακ να γίνει αθάνατος ο Άι Βασίλης οδηγεί σε μία αναδρομή που συνοψίζει όλη τη ζωή του, την αγάπη του για τα παιδιά ή εκείνη τη φορά που τον απήγαγαν και τον βασάνισαν αόρατοι δέμονες(;;). Αυτή η «διεστραμμένη» χριστουγεννιάτικη ιστορία αναμιγνύει στοιχεία κλασσικών χριστουγεννιάτικων ιστοριών με dark fantasy, στοιχειώνοντας τα όνειρα αμέτρητων παιδιών, που έτυχε να πέσουν πάνω της. Ένα αναμφισβήτητο Cult Christmas Classic.
https://www.imdb.com/title/tt0089488/?ref_=nv…

Ακολουθεί Σπέσιαλ Χριστουγεννιάτικο Μπαρ με:
-Μυρωδάτα φρέσκα ζεστά δωρεάν ποπ κορν (όπως πάντα)
-Κρύες μπυρίτσες, γιατί δεν θα ήταν προβολή χωρίς αυτές
-Glühwein, aka γκλού βάιν για όσα άτομα δεν ξέρουν γερμανικά, και aka στο aka ζεστό κανελάτο μοσχοβολιστό κρασάκι με φρουτάκια
-Μεθυσμένα ζελεδάκια

CULT | Ώρα: 21.09 | Αμφιθέατρο 3 ΠΑ.ΜΑΚ.

πηγή : https://www.facebook.com/events/9159947500408…