Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 στις 20.30

Δωρεαν σινεΠ - Ανατρεφοντας τον Αριζονα

Ενας μικροκλέφτης και η μπάτσος που τον συλλαμβάνει συνέχεια ερωτεύονται και αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια. Όταν ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να κάνουν μωρά, κλέβουν ένα από μεγιστάνα επίπλων που μόλις εκανε πεντάδυμα. Ωστόσο, οι χαρές της γονεϊκότητας αμαυρώνονται σύντομα από τις δυσκολίες της ανατροφής ενός βρέφους ενω κρυβονται απο το νομο στη ερημο..
Μαυρη καλτ κωμωδια των αδερφων Κοεν ,διερευνά τις πιέσεις και τις προσδοκίες που ασκούνται στα άτομα από την κοινωνία και πώς μπορούν να επηρεάσουν τις επιλογές και τις ενέργειές τους .Οι χαρακτήρες παλεύουν με την μοίρολατρια και τη δύναμη να κάνουν τις δικές τους επιλογές , με ζητήματα ταυτότητας και σκοπού, προσθέτοντας βάθος και πολυπλοκότητα στην ιστορία.
Ο Νίκολας Κέιτζ και η Χόλι Χάντερ παραδίδουν αξέχαστες ερμηνείες ως το αξιαγάπητο ζευγάρι .Η σχεδίαση κοστουμιών βοηθά στον οπτικό προσδιορισμό των μοναδικών χαρακτηριστικών κάθε χαρακτήρα και ενισχύει τις ιδιορρυθμίες και την ατομικότητά του.Η μουσική της ταινίας, που συνέθεσε ο Carter Burwell, συμπληρώνει τέλεια το χάος στην οθόνη και διοχετεύει πρόσθετη ενέργεια στις σκηνές.
Συλλέγουμε πρώτες ύλες και τρόφιμα για την συλλογική κουζίνα el CHEf και φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο νέας Φιλαδέλφειας.
Θα μας βρείτε Καμπούρογλου 44 και Σαμάρα 2 στα Κάτω Πατήσια 4 λεπτά απο τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων ή με τρόλεϊ, λεωφορείο απο Πατησίων στάση Αγιος Λουκάς .

πηγή : https://www.facebook.com/events/7240619663677…
πηγή : email που λάβαμε στις 29 Δεκεμβρίου 22h