Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 19.00

Νέα Συνέλευση για τη διοργάνωση διαδήλωσης ενάντια σε εξώσεις - πλειστηριασμούς

Την Τρίτη, 06/02 στις 19:00, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ με σκοπό την διοργάνωση καμπάνιας και διαδήλωσης στα γραφεία της DO VALUE ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Στόχος είναι η μαζικοποίηση του αγώνα αυτού, η στοχοποίηση των εμπλεκόμενων funds, servicers και τραπεζών και η ανάδειξη του εν λόγω αγώνα σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα.

Στην πρώτη συνέλευση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κεντρική διαδήλωση στα γραφεία της Do Value στις 2 Μάρτη. Στην επόμενη συνέλευση, την Τρίτη 13/2 στις 19:00 στην ΑΣΟΕΕ θα συζητηθεί (α) το κείμενο και η αφίσα της συνέλευσης, αλλά και (β) μαζικές παρεμβάσεις εν όψει της διαδήλωσης σε γειτονιές που έχουν γίνει εξώσεις.

Είναι αναγκαίο ο πληττόμενος, ο αγωνιζόμενος και ο αλληλέγγυος κόσμος να χτίσουν από κοινού όσο το δυνατόν ισχυρότερα ταξικά αναχώματα απέναντι στην επίθεση της λαϊκή κατοικίας, η οποία αναμένεται να ενταθεί περαιτέρω, αφού στόχος για το 2024 είναι οι 40.000 - 50.000 πλειστηριασμοί, από τους οποίους οι 10.000 θα πραγματοποιηθούν τους πρώτους μήνες του έτους. Την ανάγκη αυτή επιβεβαιώνουν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο αλλά και η ραγδαία ένταση και αναβάθμιση της καταστολής και κρατικής βίας ενάντια στις δυνάμεις που πασχίζουν να αποτρέψουν το ξεσπίτωμα και την βίαιη φτωχοποίηση πολλών ανθρώπων.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Τρίτη 13.02 | ΑΣΟΕΕ | 19.00