τι; : συναυλία θεματική : από :

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στις 19.00

Live οικονομικής ενίσχυσης | PoweRap Girlz + Friends

Live οικονομικής ενίσχυσης | PoweRap Girlz + Friends

[ για ιατρικά + επιβίωσης έξοδα ]

Σάββατο 9 Μαρτίου, ώρα 19.00' - 00.00'

(ημι)·(υπ)αίθρια της Παντείου*

live raps

drag show

live set

merch**

καμία μόνη // κανένα μόνο απέναντι στους μηχανισμούς εξασθένισης

η έκφραση και η δημιουργία μας ως τόπος ενδυνάμωσης

Άλλη μια (9η μάρτη) μέρα, που συλλογικά μαζευόμαστε, ερχόμαστε κοντά, κοιταζόμαστε, (ανα)μετριόμαστε, εξετάζοντας στο α' πληθυντικό το ρήμα 'παραμερίζουμε'. Είναι γνώριμο, διόλου σπάνιο, καθημερινό, εξαντλητικό, κοινό, βρίσκεται πλάι, πάνω και στα μέσα, έχει την τόλμη να κυριεύει, να διαβρώνει και ίσως τελικά να εξαφανίζει. Κι αν το ρήμα αυτό περιγράφεται σαν χρώμα ως κάτι σκοτεινό, σαν αίσθηση ως φόβος, συλλαβίζοντας προσεκτικά τον πληθυντικό του, σιγά σιγά αποκαλύπτει μια οικειότητα και τελικά το μοίρασμα ως κρυφό του συνώνυμο, και κάπως καταλήγει: να περιγραφεί ως τόπος μιας αρχής.

Στο να υπάρχουμε συλλογικά περίπου στα τρία χρόνια, στο να εκκινήσουμε την δράση μας από την αλληλεγγύη μας για τα άλλα, στο να δώσουμε ρυθμό σε μια σιωπή, στο να προσμένουμε μαζί ένα ταξίδι, στο να απογοητευτούμε με τα χέρια μας κοντά, στο να παραδεχτούμε φωναχτά πως η ιδέα και το όνειρο που γίνεται έκφραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας.

Η μέρα αυτή αποτελεί αφορμή για μια ακόμη χρονιά να βρεθούμε κάπου έξω από τις δουλειές, και τις συγκεκριμένες μας μέρες.

Να συνυπάρξουμε, να συναισθανθούμε και να συνδιαμορφώσουμε με ότι δημιουργικό μέσο διαθέτουμε μακρυά από το πέλαγος της απομόνωσης, της αποξένωσης και της εξατομίκευσης.

Να στήσουμε κάτι δικό μας και όμορφο, με μεράκι και όρεξη, για την ενδυνάμωση εμάς και των γύρω μας.

Σας περιμένουμε!

PoweRap Girlz, αυτοοργανωμένη φεμ ραπ συλλογικότητα

Φεβρουάριος-Μάρτιος 2024

email: femrexapcollecextive@gmaexil.com

fb: poweRapGirlz

insta: powerap_girlz

*ο χώρος της Παντείου θα είναι προσβάσιμος σε άτομα με αμαξίδιο

**στον χώρο θα υπάρχει μπαρ και πλούσιο merch (zines, αυτοκόλλητα, μπλούζες κα.) στην βάση της ελεύθερης συνεισφοράς, απαραίτητη για την δημιουργική συνέχεια του εγχειρήματος

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Φεβρουαρίου 13h