Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια σε πλειστηριασμούς για την διοργάνωση πορείας στη DO VALUE

[ΑΘΗΝΑ] Νέα Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια σε πλειστηριασμούς & εξώσεις για την διοργάνωση πορείας στη DO VALUE [Πέμπτη 29/2 στις 19:00 στην ΑΣΟΕΕ]

Σε συνέχεια των προηγούμενων συνελεύσεων, καλούμε νέα ανοιχτή συνέλευση, ώστε να συζητηθούν τα οργανωτικά της διαδήλωσης.

Στόχος είναι η μαζικοποίηση του αγώνα αυτού, η στοχοποίηση των εμπλεκόμενων funds, servicers και τραπεζών και η ανάδειξη του εν λόγω αγώνα σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα. Είναι αναγκαίο ο πληττόμενος, ο αγωνιζόμενος και ο αλληλέγγυος κόσμος να χτίσουν από κοινού όσο το δυνατόν ισχυρότερα ταξικά αναχώματα απέναντι στην επίθεση της λαϊκή κατοικίας, η οποία αναμένεται να ενταθεί περαιτέρω, αφού στόχος για το 2024 είναι οι 40.000 - 50.000 πλειστηριασμοί, από τους οποίους οι 10.000 θα πραγματοποιηθούν τους πρώτους μήνες του έτους. Την ανάγκη αυτή επιβεβαιώνουν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο αλλά και η ραγδαία ένταση και αναβάθμιση της καταστολής και κρατικής βίας ενάντια στις δυνάμεις που πασχίζουν να αποτρέψουν το ξεσπίτωμα και την βίαιη φτωχοποίηση πολλών ανθρώπων.

📍 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Πέμπτη 29.02 | ΑΣΟΕΕ | 19.00

ΟΛΟΙ - ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ στα γραφεία της DO VALUE ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στις 2 Μάρτη, ώρα 13:00 (με προσυγκέντρωση ΗΣΑΠ Καλλιθέα)

★ Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια σε πλειστηριασμούς & εξώσεις