τι; : συναυλία θεματική : από :

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στις 20.30

Distort Reality DIY Hardcore Punk Live

Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Για το 9ο Distort Reality είχαμε κανονίσει κάτι - για τα δικά μας δεδομένα - μεγάλο.

Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό γύρω από τους ελεύθερους χώρους γίνεται κάθε μέρα και πιο αποπνικτική. Μπάτσοι, εισαγγελείς και το κακό συναπάντημα περιμένουν στη γωνία να εφαρμόσουν τους νέους νόμους γύρω από το άσυλο. Τα πανεπιστημιακα ιδρύματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα να προσεγγιστούν ενώ το στήσιμο μιας αυτοοργανωμένης φάσης σε κάποιο πάρκο μοιάζει απαγορευτικό.

Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο να κάνουμε τη συναυλία με τους καλύτερους δυνατούς όρους αλλά η διαχείριση της με δύο συγκροτήματα από διαφορετική ήπειρο (Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά) δε μας άφησε πολλά περιθώρια ευελιξίας.

Έτσι, στηριχτήκαμε στην φιλοξενία των παιδιών του Ίδρυμα 2.14 για να γίνει η συναυλία - έστω κουτσουρεμενη με μόνο τρία συγκροτήματα.

Σάββατο 8 Ιουνίου στο Ίδρυμα 2.14 στις 20.30 αυστηρά!!

ΥΓ. Μιας και φιλοξενούμαστε σε συγκεκριμένο χώρο και σεβόμενοι τα χαρακτηριστικά του να σας ενημερώσουμε ότι θα υπάρχει προτεινόμενη συνεισφορά 3 ευρώ. Επίσης, σεβόμαστε τη γειτονιά, προσπαθούμε να μην αφήσουμε τόνους σκουπίδια και όπως έχουμε ξαναγράψει ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Τα λέμε το Σάββατο.


Distort Reality no. 9

Diy Hardcore Punk Live

Μέρος, Αφίσα και συγκροτήματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

πηγή : https://www.facebook.com/distortreality666
πηγή : email που λάβαμε στις 26 Φεβρουαρίου 09h